Bedriftskunde

Eier du en bedrift eller leder et lag eller en forening? Da kan det lønne seg å bli bedriftskunde i Montér Bedrift! Handle på kreditt og få varene levert dit du trenger dem. Les mer om hva du får og registrer deg som kunde i dag.

Bli bedriftskunde

Som medlem av Montér Bedrift kan din bedrift, forening eller organisasjon handle raskt og effektivt i alle våre Montér byggevarehus og øvrige utsalgssteder.

Dere får tilgang til vårt brede sortiment innen trelast og byggevarer til rabatterte priser, så vel som til tjenestene vi tilbyr. Det kommer godt med når dere skal i gang med større og mindre byggeprosjekter. Montér Bedrift er deres gode samarbeidspartner i alt fra innkjøp til den årlige dugnaden,  å bygge om kontorlandskapet eller fylle fellesboden med hageredskaper før en ny sesong. 

Våre kunnskapsrike og kvalitetsbevisste ansatte i Montér Byggeservice bistår dere med deres små og store prosjekter, og skal dere i gang med større utskiftinger eller forbedringer, bidrar vi gjerne med vår kompetanse fra profforganisasjonen.

Betal med faktura

Handle byggevarer hos Montér og betal med faktura. Fyll ut kredittsøknadsskjemaet nedenfor, så vil vi følge opp og komme tilbake til dere så snart som mulig. 

Fyll ut skjema