Bergene Holm Banner logo
Foto: Bergene Holm

 

Bergene Holm

75 ÅR MED FOKUS PÅ TRE

Bergene Holm er 450 gode kolleger som hvert år videreforedler mer enn 1.100.000 kubikkmeter tømmer fra norske, miljøsertifiserte skoger. Det utgjør ca 25.000 trailere med tømmer inn til våre sagbruk. På deres høvlerier og overflatebehandlingsanlegg produseres og behandles det meste av det du trenger for å bygge et typisk norsk hus, hytte eller uterom.

 
 

Eksteriør

I Norge har Bergene Holm lang tradisjon med å benytte kledning som husets yttertøy. Kledningens primær­oppgave har alltid vært å beskytte huset mot naturens slitasje, men i tillegg har det utvendige panelet en viktig estetisk oppgave hvor utførelse og fargevalg utgjør den bygningsdetaljen som påvirker husets utseende i størst grad.

Bergene Holm, Eksteriørprisen, NORD-kledning

Interiør

I Norge er Bergene Holm eksperter i oppussing og de bruker mye tid på å skape hjem med stil og særpreg. Panel og listverk lar seg lett benytte samme hvilken stil man ønsker å skape. De leverer listverk og en rekke ulike panelprofiler ferdig behandlet med nøye utvalgte og testede produkter. Resultatet blir jevnere og med en kvalitet som ikke er mulig å få til med malekosten hjemme.

spiler-tak-hh