Ferdig Montert kjøkken

Har du funnet kjøkkenet du har drømt om, men ønsker å slippe monteringsjobben? Da har vi løsningen for deg! Gjennom tjenesten Ferdig Montert kjøkken, får du kjøkken og montering til pakkepris: Dyktige montører kommer hjem til deg og monterer ditt nye kjøkken i løpet av få dager. Og når drømmen har blitt virkelighet, kan du nyte timer og gode stunder i hjemmets hjerte!

Planlegger du drømmekjøkkenet, men ønsker å slippe å gjøre selve monteringen selv? Da er Ferdig Montert kjøkken tjenesten for deg - pakkepris på kjøkken og montering. Foto: AUBO

Hvordan fungerer Ferdig Montert kjøkken? 

Én av de mange fordelene med kjøkken fra AUBO er at de leveres i ferdigmonterte skrog (møbelkjøkken). Dét sparer deg for mye tid til råmontering. Ønsker du likevel å slippe alt som har med montering å gjøre, kan Ferdig Montert være løsningen for deg. Du vil basert på størrelsen på kjøkkenet, og tilvalgene som er gjort, få en pakkepris på kjøkken og montering.

Når kjøkkenmøtet er gjennomført og du har gjort nødvendige avsjekk, hjelper våre kjøkkenspesialister deg å sette bestillingen. I samme omgang avtaler dere tid for montering. 

Ved bestilling betaler du 50% av totalsummen på kjøkkenet og tjenesten «Ferdig Montert». Kjøkkenmontørene kommer til avtalt tid og monterer kjøkkenet som avtalt. 

Dette inngår i Ferdig Montert kjøkken

  • Befaring (kontrollmål) før montering
  • Komplett montering av ditt AUBO kjøkken

Vi gjør oppmerksom på at gulv, gulvunderlag, listverk utover foringslist er produkter som selges separat.

Forutsetninger for montering av kjøkken

  • Kjøkkenet er ryddet og klargjort for montering
  • Gulv er lagt i rommet før montering, slik at montering av blant annet sokkellist kan gjøres komplett 

Tilleggstjenester til Ferdig Montert kjøkken

  • Innbæring av kjøkkenskrogene kan medføre ektra kostnader. Trapp, heis og bruk av kranbil vil påvirke prisen.

Mer om Ferdig Montert