Optimera Stangeland

Adresse

Brannstasjonsveien 21, 4312 Sandnes

Åpningstider

Mandag - Fredag
10.00 - 15.00
Lørdag - Søndag
Stengt

Telefon

23031510

Hentelager | PickUpPoint


Når du handler på monter.no kan du velge å hente varene dine selv på vårt Hentelager, via klikk og hent. Dette er ikke et byggevarehus men et utleveringssted for ferdig plukket ordre. Vi har ingen butikkutstilling og alle ordrer må være forskuddsbetalt. Det er ingen betalingsløsninger på hentelager. Vi gjør oppmerksom på at truckkjøring pågår, vennligst ha barn i bilen.

Slik fungerer Hentelager | PickUpPoint

Vi sender deg en ordrebekreftelse på e-post så snart du har gjennomført bestillingen din og en sms når varene er klare for henting. Det anbefales at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, ta kontakt med Montér kundeservice eller utleverende hentested så snart som mulig.

Varene er klare for henting senest i løpet av neste virkedag i åpningstid. Du får en SMS når bestillingen er klar. Henvend deg på hentested anvist og vis frem ordrebekreftelsen din sammen med legitimasjon når du skal hente varene dine.

Varer som ikke hentes

Dersom du av ulike årsaker ikke har anledning til å hente ordren din, vennligst ta kontakt med Montér kundeservice eller utleverende Hentested | PickUpPoint

Fohåndsbetaling på alle våre Hentesteder | PickUpPoints

Har du betalt for varen din på nett, kanselleres ordren etter 7 virkedager. Hvis du ikke har hentet varene dine i løpet av 3 dager får du en påminnelse på SMS. Dersom varene fortsatt ikke er hentet etter 7 virkedager (regnet fra den dagen du mottok første hentemelding på SMS), vil ordren kanselleres. 

Beløpet du har betalt vil bli refundert i etterkant.

Ønsker du å avtale ny tid for henting, ta kontakt med Hentested | PickUpPoint direkte.

Varer som selges per løpemeter

Varer som selges i løpemeter, eksempelvis trelast, må kjøpes i hele lengder. Lengden kan variere, og står opplyst i produktteksten ved bestilling. 

Hjemlevering

Har du behov for å få varene levert hjem? Vi kan hjelpe deg. Skulle du trenge kranbil kan vi også bistå. Les mer om hjemlevering her. 

Velg et annet byggevarehus

Tjenester

  • Hent i butikk