Trenger du en håndverker?

Hvis du trenger hjelp til hele eller deler av prosjektet ditt - Da kan vi hjelpe deg! Vi i Montér Byggeservice har gode avtaler med håndverkere i ditt distrikt. Slik kan vi sette deg i kontakt med rett person til jobben.

Ved å bruke vårt kontaktnett får du:

  • Kvalitet: Vi formidler kun seriøse, sertifiserte håndverkere og selskaper. Håndverkerne i vårt kontaktnett er profesjonelle fagmenn som legger stolthet i arbeidet de utfører, og som følger de smittevernrådene som er gitt av Folkehelseinstituttet.
  • Trygghet og forutsigbarhet: Gjennom en skikkelig kontrakt.
    Profesjonelle håndverkere sørger alltid for å ha kontrakten i orden før arbeidet påbegynnes. Kontrakten signeres av begge parter, og definerer akkurat hvilken jobb som skal utføres, til hvilken tid og ikke minst, til hvilken pris. Så vet du akkurat hva du kan forvente.
  • Tid spart: Du slipper å sjekke referanser!
    Skal du finne en håndverker på egen hånd, anbefaler vi sterkt å sjekke referanser før du eventuelt skriver en kontrakt. Men velger du en håndverker gjennom oss, kan du også se på oss som en referanse for den håndverkeren. Vi vet at dette er dyktige, seriøse fagfolk.
    Dermed slipper du å bruke tid på å lese anmeldelser og lete opp andre referanser, og kan likevel stole på at håndverkerne er en kyndige og seriøse.

Kontakt ditt nærmeste byggevarehus, så hjelper vi deg med å finne håndverker.

 

Ikke utsett prosjektet ditt - Få hjelp i stedet!

Hvis du trenger hjelp til hele eller deler av prosjektet ditt - kan vi hjelpe deg. Vi i Montér Byggeservice har gode avtaler med håndverkere i ditt distrikt. Dermed kan vi sette deg i kontakt med rett person til jobben, enten du trenger hjelp til hele eller deler av prosjektet ditt.

Har du laget en kontrakt for jobben som skal utføres?

Vi anbefaler deg å alltid lage en kontrakt på det som skal utføres. Da er forventningene styrt for begge parter og du kan glede deg over arbeidet som utføres. Bruk skjemaene fra Forbrukerrådet for kontrakt om kjøp av håndverkstjenester.

 

Alle våre partnere tar forhåndsregler for å redusere smittefaren av Covid19, og vi forventer at våre kunder gjør det samme. Mer informasjon vedrørende korona finner du her.