Drive-in hos Montér – Kjøp byggevarer raskt og enkelt!

Hos de fleste av våre Montér byggevarehus har vi «drive-in», hvor du kan kjøre inn i utebutikken. Du plukker varene selv, eller får hjelp, og legger de rett i bilen eller på tilhenger. Se film!

Vi hjelper deg

Hos de fleste av våre Montér byggevarehus har vi «drive-in». Du kan du ta med deg bilen og kjøre inn i vår utebutikk. Der kan du plukke de varene du vil ha og legge dem rett i bilen eller på tilhenger. Vi kan også hjelpe deg med å plukke varene, og vi har truck tilgjengelig for tyngre løft.

 

Bil med tilhenger som kjører inn i utebutikk hos Monter
Bilde fra drive-in hos Montér Stord.

Plukk varer under tak

Du står under tak, tørt og skjermet for vær og vind, mens du lett kan finne de varene du vil ha. Vår betjening hjelper deg gjerne. Når varene er plukket betaler du enkelt i kassa. 

Klikk og hent

Har du bestilt varene på forhånd på "klikk og hent" på monter.no, får du beskjed når varene kan hentes. Du kan kjøre inn i utebutikken, alt ligger klart og vi kan hjelpe deg å laste på, raskt og enkelt! 

Få varene med deg hjem

Fant du noe du ville ha som du ikke får plass til i bilen? Vi hjelper deg med hjemkjøring. Er plankene til terrassen for lange? Da har vi kapp-muligheter tilgjengelig. Vi har alt du trenger til ditt byggeprosjekt, og vi hjelper deg med å få det med deg hjem!

Gratis utlån av tilhenger

Trenger du å låne tilhenger? Det har vi også! Kontakt ditt byggevarehus eller bestill på nett her.

Bilde av Monter-tilhenger med varer på, inne i en utebutikk
Tilhenger kan du enkelt låne gratis hos oss!

Trenger du hjelp med gjennomføringen?