Slik bygger du pergola

En pergola fungerer både som et svalt tilholdssted og et estetisk supplement til uterommet. Ved å bygge den selv kan du tilpasse pergolaen dine ønsker og behov, enten du er ute etter skygge eller utsikt. Vi tar deg gjennom hva du bør tenke på før du bygger en pergola til du har ditt helt eget overbygg på terrassen.

Før du bygger pergola

Når du skal bygge en pergola, kan det lønne seg å gjøre enkelte forberedelser. Les gjerne vår artikkel 5 ting du bør tenke på før du bygger pergola, som er byggeprosjektets steg 1. Sørg for å tenke nøye gjennom hvor du plasserer pergolaen - på terrassen eller i en annen del av hagen?

Steg 1: Forberedelser
Steg 2: Velge pergola
Steg 3: Materialplan
Steg 4: Bygge gulv
Steg 5: Bygge søyler
Steg 6: Montere takbjelker
Steg 7: Bygge og montere stolper 
Steg 8: Legge kledning på fasaden
Annet: Alt om pergola

Alle varene kan du kjøpe i vår nettbutikk. Vi leverer varene helt hjem til deg, hvis du vil. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, vi kan veilede deg!

Våre tjenester

Vi heier på alle som skal i gang med et byggeprosjekt, enten du har bygget en hel del tidligere, eller om dette er ditt første prosjekt. I tillegg til å ha alle produktene du trenger for å bygge en pergola, har vi også tjenester som kan være nyttige før, under og etter at pergolaen er ferdig. 

Allerede klar for neste byggeprosjekt?

Vi har gode guider til andre prosjekter, enten du ønsker å sette opp en støttemur i hagen, eller bygge garasje i oppkjørselen. Vi i Montér er din byggevarespesialist og hjelper deg med prosjektene som gir et godt og varig resultat. 

Tilbake til byggeprosjekter