Vi hjelper deg

Vi i Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.

Vi kan byggevarer og gjør alt vi kan for å gi deg best mulig service. Vår egen byggeserviceavdeling hjelper deg med hvordan du bør bygge og hvilke materialer du trenger. Vi kan også sette deg i kontakt med dyktige håndverkere når du ikke ønsker å gjøre jobben selv. Du finner byggeservice i alle våre byggevarehus. Les mer om tjenestene vi leverer her.

Norges største byggevarekjede

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen.

Optimera er en del av og eid av Saint-Gobain Distribution Norway Norge som er eid av det franske industrikonsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Om Saint-Gobain

Saint-Gobain utvikler, produserer og distribuerer materialer og løsninger som bidrar til velvære, en trygg hverdag og en trygg fremtid for hver og en av oss. Du finner materialene og løsningene våre overalt rundt deg, i bygninger, transport, infrastruktur og mange industrielle systemer. De sørger for komfort, god ytelse og trygghet, og setter utfordringene med bærekraftig konstruksjon, ressurseffektivitet og klimaendringer i høysetet. 

www.saint-gobain.com
@saintgobain

Forretningsområder

Optimera er fremtidsrettet med flere forretningsområder.

Optimera Proff

Optimera Proff har høy fagkompetanse og tilbyr håndverkere, byggmestere og entreprenører smarte kundeløsninger, effektiv logistikk og et profftilpasset sortiment. Optimera Proff er tilgjengelig på egne proffsentre og hos Montér.

Optimera Handel

Optimera Handel er vår salgskanal mot industri og frittstående forhandlere. Her finner du blant annet PLUSS, en frivillig kjede, hvor driver av butikken selv bestemmer hvordan de ønsker å profilere seg, når de vil være med på felles markedsføring og hvordan de skal spisse sitt sortiment til lokalt behov.

Industri, en annen del av Handel, satser på høy kvalitet og bearbeidede produkter i nærhet av råvarekilden, noe som ikke bare gjør industrien mer lønnsom, men som også bidrar til at vi tilbyr produkter av høy kvalitet som kommer raskt fram.

Optimera Byggsystemer

Optimera Byggsystemer tilbyr et bredt spekter av tekniske tjenester og produserer prefabrikkerte produkter som skreddersydde takstoler, elementhus og komplette konstruksjonspakker. Optimera Byggsystemer jobber i tillegg med tomteutvikling og kan tilrettelegge og igangsette bygging av boligfelter. 

Optimera Logistikk

Optimera Logistikk tilbyr effektive og kundetilpassede logistikkløsninger og hjelper deg gjennom hele byggefasen. Vi har ni logistikklagre, 100 distribusjonsbiler og 290 medarbeidere som jobber med å sikre kontinuerlig utvikling av våre logistikktjenester.

Ønsker du å lese mer om Optimeras forretningsområder finner du mer informasjon på optimera.no. 

Vil du bli Montérforhandler?

 

Rekrutteringsansvarlig for Handel i Montér

Andreas Lundgård
E-post: andreas.lundgard@optimera.no
Telefon: +47 41 47 82 58