Hent i butikk

Når du handler på monter.no henter du varene i det byggevarehuset som passer best for deg. Varene er klare for henting i løpet av neste virkedag (mandag - fredag) etter kl. 15:00. Vi sender deg en ordrebekreftelse på e-post så snart du har gjennomført betalingen din. Når varene er klare til henting sender vi deg en SMS. Henvend deg i kassen og vis frem denne ordrebekreftelsen sammen med legitimasjon når du skal hente varene dine.

Varer som ikke hentes

Hvis du glemmer å hente varene dine, sender vi deg en ny SMS etter 3 dager. På grunn av plassmangel i byggevarehuset vil varene i ordren din legges tilbake i butikken etter 7 virkedager etter at du fikk første hentemelding. Hvis du ikke kan komme kan du kontakte byggevarehuset du har valgt å hente varene hos, og avtale ny tid for henting.

Varer som selges per meter

Varer som selges i meter, f.eks. trelast må kjøpes i hele lengder. Har du spørsmål om levering? Kontakt vår kundeservice eller ditt nærmeste Montér byggevarehus. 

Gratis utlån av tilhenger

Trenger du tilhenger? De fleste av våre byggevarehus har tilhenger du kan låne. Ta direkte kontakt med ditt byggevarehus for å avtale nærmere, eller lån tilgenger gratis her.