"Klikk & Hent" i butikk

Når du handler på monter.no henter du varene i det byggevarehuset som passer best for deg.

Slik fungerer klikk og hent i byggevarehuset:

Vi sender deg en ordrebekreftelse på e-post så snart du har gjennomført bestillingen din og en sms når varene er klare for henting. Varene er klare for henting senest i løpet av neste virkedag (mandag - fredag) etter kl. 15.00. Henvend deg i kassen og vis frem ordrebekreftelsen din sammen med legitimasjon når du skal hente varene dine. Hvis du ønsker å hente varene dine utenfor byggevarehuset ordner vi det for deg. Dersom du ønsker hjemlevering av din nettordre, ring byggevarehuset og oppgi ditt ordrenummer. Byggevarehuset vil bestille hjemlevering til ønsket adresse.  

Varer som ikke hentes

Dersom du av ulike årsaker ikke har anledning til å hente ordren din, vennligst gi oss en beskjed på telefon eller e-post. Hvis du ikke har hentet varene dine i løpet av 3 dager får du en påminnelse  på SMS. Dersom varene fortsatt ikke er hentet etter 7 virkedager (regnet fra den dagen du mottok første hentemelding på SMS), vil ordren kanselleres. 

Dersom du har betalt ordren på nett (kort eller Vipps), vil beløpet bli refundert i etterkant.

Ønsker du å avtale ny tid for henting, ta kontakt med byggevarehuset direkte.

Varer som selges per løpemeter

Varer som selges i løpemeter, eksempelvis trelast, må kjøpes i hele lengder. Lengden kan variere, og står opplyst i produktteksten ved bestilling. 

Gratis utlån av tilhenger

Trenger du å låne tilhenger for å få hentet varene dine? De fleste av våre byggevarehus har tilhengere som du kan låne helt gratis. Ta kontakt med ditt byggevarehus ved spørsmål eller for å avtale nærmere.

Hjemkjøring

Har du behov for å få trelast, verktøy eller andre byggevarer levert hjem? Enten du trenger kranbil eller en mindre budbil, hjelper vi deg til å komme i mål med prosjektet ditt.

Vi tilbyr hjemkjøring for kun kr. 500,-. Tilbudet gjelder for bestillinger fra kr. 5 000,- og til adresser opptil 30 km fra ditt nærmeste byggevarehus.
Tillegg for kraning, tidsbestemte leveranser, direkteleveranser fra leverandør og kjøring utenom rutedag. Frakttilbudet varer ut mars 2021. 

Ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus for priser og leveringstider utover det som står beskrevet over.