Rustikke gulv

Med en hel serie av håndskrapte gulv viser BOEN at man kan forene en moderne stil med tradisjonsrikt håndverk. Jo mer teknologibevisste vårt miljø blir, jo mer ønsker vi å skape et hjem som formidler følelser og individualitet.

Tilbake til røttene med håndskrapte gulv 

Trenden for håndlagde kvalitetsmøbler og tilbehør, som ser rå og ubehandlet ut, fortsetter å være populær i 2018 og fremover i 2019. Som en kontrast til bruk-og-kast-mentaliteten, er det nå snarere et kvalitetstegn at gjenstander er reparerte og synlig behandlede. I det høye tempoet i dagens samfunn gir gjenstander med spor av historie en følelse av forankring og retning. «Gjennom å bearbeide materialet for hånd, kommer nettopp denne trenden til syne», sier Jan Nielsen, salgsdirektør på BOEN.

Hvert eikebord er unikt, og krever mye håndarbeid. Sprekker og knuter er nøye rengjort, fylt med kontrastmaterialer, pusset og deretter bearbeidet for hånd. Treet blir ofte tilført ytterligere merker for å få et større preg av slitasje. Dette gir eikebordene et naturlig eldet utseende.

Nysgjerrig på hva som trender innenfor gulv? Vi viser deg dagens interiørtrender fra BOEN.

Gulv med personlighet og varme

Håndskrapte gulv er en vidunderlig base for interiørtrendene som handler om å omgi seg med bærekraftige gjenstander og materialer innenfor husets fire vegger - avslappet, ufullkomment, moderne.

Naturoljede gulv gir varme og glød

Oljing av gulv fremhever strukturen i treverket, og gir parketten et mer naturlig uttrykk, samt at den gjør gulvet behagelig og varmt å gå på. Hos BOEN får gulvene to lag med naturolje, som blir massert og børstet i treverket. Resultatet er gulv som er godt beskyttet, er enkelt å vedlikeholde og originaliteten av treet beholdes.

Live Natural olje fra BOEN inneholder oljer av bl.a. solsikke, tistel og soyabønne i tillegg til naturlige forekomster av voks (Carnauba, Candelilla). En dyp penetrering av oljen inn i treet sikres gjennom to gangers applikasjon i en skreddersydd produksjonslinje.

Gulvet er klart til bruk straks etter at det er lagt, og har ekstremt gode beskyttende egenskaper mot væske. For å beskytte overflaten ytterlige anbefaler Boen et strøk med Boen Oil Freshen Up (eller tilsvarende produkter) før gulvet tas i bruk.

Du finner følgende håndskrapte gulv i Montér sitt sortiment:

  • Eik Antique Brown
  • Eik Epoca
  • Eik Vintage White
  • Eik Espressivo hvit

Se vårt utvalg av BOEN-gulv i nettbutikken

Ikke glem fotlister!

Til alle BOEN gulvene får du fotlister i akkurat samme materiale som gulvet. Det gir helhet i rommet!

Lurer du på hva slags lister du vil ha til gulvet ditt, eller lurer du på hvordan du monterer listverk selv? Vi har rådene som gjør deg sikker i valget ditt av lister, samt video av hvordan du monterer listverk selv.