5 gode grunner til å velge parkett

Det er ikke bare et gulv, det er en av de største flatene i rommet. Det er den delen du er i kontakt med hele veien når du beveger deg rundt i hjemmet. Med parkett fra BOEN får du et naturprodukt laget av ekte tre som kommer fra bærekraftig forvaltet skog. Ingen trær er like, dermed blir også hvert eneste gulv unikt.

1. Vakkert og varig

De fleste forbrukere ønsker seg fortsatt tradisjonell parkett som er laget av ekte tre. Med en levetid på 50 år og mer betyr det en varig investering i boligen og i miljøet.

2. Sunt inneklima og behagelig atmosfære

Vi tilbringer 80 - 90 % av livet vårt innendørs. Parkett bidrar til et sunt inneklima

ved å regulere luftfuktigheten i rommet. Det er anti-bakteriell og anti-statisk,

og dermed velegnet for allergikere. Parkett er behagelig og varmt å gå på,

og det naturlige tremønsteret formidler ro og harmoni.

3. Unikt og tidløs skjønnhet

Ethvert parkettbord er et unikt mesterverk, skapt av naturen. Den naturlige overflaten gir en elegant ramme til alle interiørstiler og går aldri av moten. Treverk eldes med verdighet og får en nydelig patina.

4. Fleksibel i bruk og variabel i design

Treverk, og spesielt eik er veldig variabel i bruk. Gode tekniske egenskaper, og ikke minst det vakre tremønsteret, gjør det perfekt til hus og interiør. Valgmulighetene er mange med forskjellig format, leggemønster og overflatebehandlinger.

Bærekraftig materiale

Trærne lagrer karbon. En m³ med treverk lagrer om lag ett tonn med karbon.

Og 40 m² parkett lagrer like mye karbon som et hus slipper ut årlig. Tømmer som brukes kommer fra bærekraftig forvaltet, europeisk skog. Parkett kan repareres, re-designes og på slutten av levetiden kan den omdannes til bioenergi. Dermed bidrar parkett til en bærekraftig livsstil og gir grunnlag for sirkulær økonomi.

Svanemerket:

Alle våre lakkerte produkter i eik og ask er nå Svanemerket. Det betyr at du får et parkettgulv som inneholder en høy andel av fornybart eller gjenvunnet materiale, garanterer lave emisjoner og et slitesterkt produkt av høy kvalitet.

Parkett fra Boen

Se utvalget i nettbutikken

Parkett fra Boen

Se mer