Grill hos Montér

Hos Montér får du kjøpt griller fra det amerikanske kvalitetsmerket Broil King®. Se vårt brede sortiment og les mer om hva du bør tenke på ved valg av grill her!

to damer som står ved siden av en grill fra Broil King og griller mat
Hos oss i Montér finner du et bredt sortiment med gassgriller for ethvert behov og i alle prisklasser. Foto: Broil King

Broil King® gassgriller hos Montér!

Som en av markedets mest kvalitetssterke leverandører, designer og bygger Broil King® gassgriller som du kan stole på, som har størst mulig ytelse, moderne design og er laget av materialer av høy kvalitet for mange års holdbarhet.

Familiebedriften startet i 1906 og har over 30 års erfaring i å produsere gassgriller. Alle gassgriller er produsert i nordamerikanske fabrikker i Huntington Indiana, Dickson Tennessee og Waterloo Ontario.

Viktig å tenke på når du velger grill

  • Hvor mange skal du ha til bords?
  • Ser du for deg store hagefester eller bare kjernefamilien?
  • Hvor skal grillen stå. Har du god plass i hagen eller på terrassen, eller begrenset plass på balkongen?
  • Hvor ofte griller du? Skal du bare grille en håndfull ganger i sommerferien eller er du en entusiast som griller hele året? 

Skal du kjøpe deg en ny grill i år, men er usikker på om du bør velge gassgrill eller en annen type? Her finner du fordelene ved å velge gassgrill.

Slipp grillgleden løs!

Planlegg
Nøkkelen til en god grillopplevelse ligger i planleggingen. Skriv handleliste, vær nøye med innkjøpene og lage det som kan lages på forhånd. Marinering av kjøtt, snitting av grønnsaker og tilbereding av salat skal gjøres i god tid før gjestene ankommer.

Les mer: Se vår grillguide for det perfekte resultatet når du griller. 

Øv deg
Gjør deg kjent med grillens forskjellige varmesoner og øv. Det er stor forskjell på indirekte og direkte varme. Vær også tålmodig og sett av tid til ettersteking. Dette gjelder særlig storfekjøtt og kan utgjøre den store forskjellen for resultatet. 

Vær kreativ
Nesten alt kan grilles. Mens vi tidligere stort sett sverget til pølser, koteletter og burgere – har heldigvis oppfinnsomheten blitt større med årene. Grønnsaker, frukt, skalldyr og pizza gjør seg ypperlig på grillen hvis du har det rette tilleggsutstyret!

Se hele utvalget av grill hos Montér