Organiser med Elfa Utility

Få orden med oppbevaringssystemet Elfa Utility Garage! Dette systemet er spesielt utviklet og tilpasset rom som garasjen, vaskerommet, boden og kjelleren. Felles for disse rommene er at de har en tendens til å bli fulle av ting, slik at vi fort mister oversikten.

Dette er et praktisk og effektivt vegghengt system som raskt kan endres etter hvert som behovene endrer seg. Systemet har blant annet gummierte kroker som tåler mye vekt, sterke lister, solide hyller og kurver - og vår favoritt, en egen spesialtilpasset verktøyvegg. I tillegg er det 10 års garanti!

 Veldig enkel å montere:

  1. Skru bærelisten fast i veggen
  2. Fest hengeskinnene på bærelisten
  3. Hyller, kurver og annet klikker du enkelt på plass på skinnene
  4. Vil du gjøre om senere er det veldig enkel å flytte på, ta bort eller legge til deler.

Se hvor enkelt Elfa innredningen monteres her:

Se monteringsvideo

 

 

Se vårt utvalg av Elfa Utility i nettbutikken

Hvordan få en strøken garasje?

5 tips som gir deg god orden:

  1. Få ting opp fra gulvet. Det gjør det enklere å finne det du leter etter, i tilleg går det raskere å gjøre rent.
  2. Få en god rutine på å rengjøre redskaper etter bruk. God vedlikehold av redskaper gjør at de varer lenger, i tillegg er det hyggeligere å bruke dem neste gang.
  3. Del opp garasjen inn i soner. Man har ting og tang for ethvert bruksområde, og enhver årstid. Del garasjen inn i for eksempel sesongutstyr, biltilbehør, hageredskaper, så er det enklere å finne frem og å holde det ryddig. 
  4. Utnytt all plass. Bruk hele veggen fra gulv til tak. Er det ting du ikke bruker så ofte, så kan disse lagres i takhøyde.
  5. Sorter og kast. Sorter ting du bruker, og kast det du ikke trenger, slik at ikke garasjen blir en samlestasjon for alt mulig.

Finn ditt nærmeste byggevarehus hvor vi gir deg en pris og hjelper deg med å skreddersy ditt eget oppbevaringssystem til din garasje, bod, kjeller eller hvilket som helst annet rom i ditt hjem. 

Finn ditt nærmeste byggevarehus