Nyhet 2023: Vi lanserer Opus garderobe

Ønsker du å omorganisere garderoben og skape skikkelig orden i hjemmet? Denne sommeren lanserer vi Opus garderobe – en unik serie garderobeløsninger som bygges på mål og innrettes etter dine ønsker og behov.

Måltilpasset og funksjonell garderobeløsning

Enten du er ute etter en garderobeløsning til gangen, soverommet eller hjemmekontoret har vi løsningen for deg. Vi leverer garderobeskap og skyvedørsgarderober som passer til alle hjemmets rom – bygget på mål etter dine ønsker. Det sikrer gunstig plassutnyttelse og gir en helhetlig opplevelse av rommet.

Ved å velge en måltilpasset skyvedørsgarderobe fra Opus gir du hjemmet orden, samtidig som du tilfører en annen opplevelse av rommet. Tenk bare på hvordan en skyvedørsgarderobe med speilfronter i entréen vil gi en opplevelse av at rommet er større, eller på hvordan et walk-in-closet på soverommet kan gi opplevelsen av et rom i rommet.

Praktisk organisering med Opus garderobeløsning

For å få maksimalt ut av skyvedørsgarderoben, kan du kombinere frontene med en garderobestamme med innredning av gavler og hyller. Dette vil hjelpe deg å organisere skapet og innrede på en oversiktlig måte, eksempelvis i boden eller på vaskerommet, hvor du kan skjule vaskemaskinen og skittentøyskurvene.

Avhengig av størrelsen på veggen du skal montere på, kan du velge om du ønsker 2 eller flere skyvedører. Ved å velge flere dører kan du enklere komme til i ulike deler av skapet og få enkel tilgang til tingene dine.

Garderobe med løsninger som sikrer komfort

Alle Opus garderobedører kan leveres med softlukk, magnetisk posisjonsstopp og støtdempere slik at garderobeløsningen gir minimalt støy ved bruk. Slik unngår du å vekke noen andre dersom du står opp tidligere, eller smell fra skyvedører som åpnes og lukkes i farta.

opus garderobeløsning northern light modell
Flere av dørene vi leverer passer perfekt som romdelere eller til en walk-in-løsning. På bildet ser du skyvedører i modellen Northern Light.

5 unike skyvedørsmodeller

Opus garderobeløsning finnes i 5 modeller. Velg mellom modellene Essence, Selection, Superior, Northern Light og Harmony. Modellene byr på et utvalg av farger og finish i alt fra glass, speil, farget eller satinert glass til ulike trestrukturer og dekorfarger.

Merk! Vi gjør oppmerksom på at ikke alle modeller fås med alle typer farge og finish. Når du velger løsning med skjulte hjul på bagsiden, fås ikke døren med glassfylling. Er du usikker og har spørsmål om modellene, ser vi frem til å høre fra deg!

Felles for alle modellene er at dørene tilpasses etter dine mål og ønsker og at de kan leveres som løsning i hjørne. Alle modellene kan leveres med softlukk, magnetisk posisjonsstopp og støtdempere for ytterligere komfort.