Elfa garderobe barn

Elfa Skyvedører Vista Plain.


Vurdér ditt oppbevaringsbehov

  1. Ønsker du at tøyet ditt skal henge eller ligge i hyller og skuffer?
  2. Hvor mange skal bruke garderoben, og hva skal oppbevares?
  3. Skal det settes av plass til sko, sengetøy, yttertøy, vesker, kofferter?
  4. Velg en produsent som leverer oppadgående skinnespor i gulvskinnen. Dette forenkler rengjøringen og man unngår samling av smuss/støv.
  5. Kombinasjon av enkel- og dobbel-garderobestang sikrer flere opphengsmuligheter. Se bilde av hall/entre.
  6. Runnerkurver med lav forkant gjør tilgjengeligheten til innhold lettere.
  7. Utnytt høyden, og kanskje benytt nedtrekkbar garderobestang.
  8. God belysning inne i garderoben er viktig. Langlo har egen lyskolleksjon.
  9. Hva med speil? Speil i skyvedørsfronten eller roterbart speil inne i garderoben?
  10. Tenk smart, og utnytt all tilgjengelig plass i rommet. Unngå støvsamlersoner som f.eks. skap som ikke kan gå helt til taket.

Planlegging av garderober

Hvis man begynner å tenke over hvor mye tid en familie bruker på å organisere, flytte, lete etter klær, sko, sommerjakken fra i fjor, så kan man undre seg over at mange ikke bruker bedre tid på å planlegge garderober i sitt hjem. Det lønner seg!

Norsk produsent - høy kvalitet og lang holdbarhet

En original skyvedørsgarderobe fra Langlo har kvaliteter som gjør at de varer – lenge! I 30 år har Langlo foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet – alt for å gi deg den beste løsningen innen oppbevaring.

Med skreddersøm utnytter du hver eneste millimeter

Alle garderobene til Langlo AS produseres på målsøm etter kundens oppgitte mål, fra gulv til tak, og fra vegg til vegg. Langlo møbelinnredning tilpasses et hvert oppbevaringsbehov. I tillegg til å utnytte plassen maksimalt så vil dagens familier gjerne vise frem sine unike løsninger, man vil inkludere andre i sin hverdag.

Garderoben er ikke lenger bare et skap man lukker dørene på og gjemt er glemt! Man inviterer gjerne folk til å se hvordan man har løst oppbevaringen i huset sitt. Det kan være en utfordring i seg selv å ta imot gjester! Familie, venner, barnas venner, naboen som stikker innom for en kopp kaffe. Hyggelig er det, men enda hyggeligere når det første man møter er en trivelig, lys tilværelse med en garderobe som ønsker en velkommen!

Smart og enkelt med skyvedører

Skyvedorer

En skyvedørsfront kan brukes som romavdeler og skapdører på mange slags vis. De gir fleksible løsninger og frigir mye gulvplass. Folk blir stadig mer opptatt av praktiske rom som fyller flere funksjoner.

 

Trenger du håndverker?

Montér Byggeservice hjelper deg med å velge håndverker når du ikke vil gjøre jobben selv. Kontakt Montér Byggeservice i ditt nærmeste byggevarehus så hjelper vi deg.

Kjøp nå – betal senere 

Søk om Montérkonto! Du kan få kreditt på opptil kr 200 000,- med inntil seks ukers rente- og gebyrfri betalingsutsettelse. Les mer og søk om Montérkonto her.