Elfa hyllesystem for garasje gir deilig orden

Elfa har et eget hyllesystem for garasje som skaper orden og oversikt. Systemet heter Elfa Utility Garage. Det er spesielt utviklet og tilpasset rom som garasjen, vaskerommet, boden og kjelleren. Garasje-hyller og andre innredningsdetaljer tilfører disse rommene ekstra verdi som lagringsplasser.

Smart og plassbesparende oppbevaring med ELFA Utility Garage-hyllesystem

Felles for disse rommene er at de har en tendens til å bli brukt som lagringsplass og etter hvert bli helt fulle av ting, slik at vi fort mister oversikten. Men akkurat hva som lagres i dem, er ganske ulikt i ulike husstander. Med Elfa kan du tilpasse og kombinere innredningen etter ditt behov, på en smart og fleksibel måte. Løsningen er så enkel å montere, at du kan klare det helt selv.

Elfa Utility Garage er et praktisk og funksjonelt, vegghengt oppbevaringssystem som raskt kan endres etter hvert som behovene endrer seg. Systemet har blant annet gummierte kroker som tåler mye vekt, sterke lister, solide hyller og kurver - og vår favoritt, en egen spesialtilpasset verktøyvegg. I tillegg er det 10 års garanti på produktene!

Se vårt utvalg av Elfa Utility i nettbutikken

 

Hvordan få en strøken garasje med Elfa Utility?

elfa_utility_veggoppheng_646x426.jpg

Finn tingene uten lete.

  1. Få alt opp på veggen og frigjør gulvplass. Bruk hyller, kroker, bokser og tavler til oppbevaring.
  2. Oppbevar etter sesong, gjør sesongens utstyr tilgjengelig mest tilgjengelig og bytt ved ny sesong. Veldig kjekt å komme lett til sykkelen om sommeren. 
  3. Hold garasjen ren og ryddig med luftig oppbevaring. Med trådhyller faller smuss, grus og jord ned på gulvet og du kan enkelt feie det bort med en kost. 

Et utvalg av Elfa Utility Garage

Elfa hyllesystem er enkelt å montere:

  1. Skru bærelisten fast i veggen
  2. Fest hengeskinnene på bærelisten
  3. Hyller, kurver og annet klikker du enkelt på plass på skinnene
  4. Vil du gjøre om senere er det veldig enkel å flytte på, ta bort eller legge til deler.

Finn ditt nærmeste byggevarehus hvor vi gir deg en pris på Elfa-hyllesystem og hjelper deg med å skreddersy ditt eget oppbevaringssystem til din garasje, bod, kjeller eller hvilket som helst annet rom i ditt hjem. 

Kontakt oss