Elfa garderobe

Utnytt plassen bedre med garderobe fra Elfa

Elfa garderobe Wallhang Classic white big walkin
Elfa garderobe sliding doors barnerom
Elfa garderobe Utility door and wallrack white hallway
Decor birch white Elfa garderobe

Elfa planleggingsprogram

Planlegg oppbevaringen din! Med Elfa sitt planleggingsprogram kan du enkelt med en "drag and drop" funksjon, planlegge hvordan din nye garderobe skal se ut. Her kan du lage alt fra en liten bokhylle til en fullinnredet garderobe, med skyvedører og innredning.

Planlegg din Elfa garderobe her 

 

Tips til oppbevaring

  1. Planlegg oppbevaring tidlig i byggeprosessen.
  2. Tenk hjemmet som helhet.
  3. Ta utgangspunkt i hverdagen din.
  4. Tenk langsiktig.
  5. Investér i kvalitet.

Elfa garderobe Decor Elfa Décor

Elfa Décor

Elfa gir deg førsteklasses funksjonalitet i kombinasjon med moderne design og høy kvalitet i to hovedkategorier:

  • systeminnredning
  • skreddersydde skyvedører

Elfa utvikler hele tiden nye ideer og konsepter for alle rom – fra kjøkken til garasje. Alle Elfas systemer er kompatible, så du kan ha glede av dem i mange år fremover! Velg Elfa, så har du slitesterke oppbevaringsløsninger du kan bygge om etter som behovene ender seg. Finn ut hva Elfa kan gjøre for deg! Du finner inspirasjon, tips og tegne din oppbevaringsløsning i 3D på elfa.com.

Soverom

Luftig og lett tilgjengelig! Med gode oppbevaringsløsninger for klærne dine unngår du krøllete klær og unødvendig slitasje. Klærne holder seg friske i luftige kurver og hengende på stang. På soverommet skal man hente seg inn igjen, hvile, lade opp og drømme seg bort. Det kan være vanskelig når det ligger klær og ting overalt på gulvet.

En god oppbevaringsløsning der alt har en fast plass, gjør det lettere å holde orden. Elfa innredning med lekre tredetaljer fra serien Décor. Skyvedørene heter Artic og har hvite profiler og fyllinger i lakkert bjørkefinér og krystallhvitt glass.

Elfa garderobe Decor

Elfa Vista Plain

Elfa Vista Plain garderobeElfa Vista Plain, hvit profil med melamin fylling i fargene: tarragon, hvit slett og fresh pistacchio.

Skyvedører

Elfa skyvedorer Artic TrioElfa skyvedører Artic Trio med fyllinger i herdet klart glass og hvit profil.

Skyvedører er tradisjonelt forbundet med garderobe. Men – Elfas skyvedører kan brukes til å dele inn rom også! Vår skyvedørsmodell Artic har skinner som ser like fine ut fra begge sider og derfor egner seg perfekt til romdeler! Da kan store rom deles inn uten å ødelegge for romfølelse og lys, og de krever heller ingen plass slik slagdører ville gjort.

Også rom som kjøkken og vaskerom er fine rom for skyvedører. Skyvedører gir glatte, ryddige flater og kan skjule alt det du ikke ønsker å vise frem.

Elfa skyvedorer Estetic Duo og TrioElfa Skyvedører Estetic Duo og Estetic Trio mod. 2, med fyllingene Stoneware Grey og Natural Clay. Sanded Grey profil.

Nyhet! Elfa Linear

profilløse skyvedører med mønster designet av Hanna Werning

Elfa skyvedorer Linear GravitySkyvedører Linear i design Gravity

Da designer Hanna Werning ble spurt om å være gjestedesigner for Elfas nye skyvedør, Linear,
behøvde hun ikke lete langt etter inspirasjon. Blant klassiske Elfaprodukter fant Hanna former og linjer som har vært ikoniske for Elfa siden 60-tallet.

Resultatet kan beskrives som Elfas historie, fortalt gjennom en serie design som tiltaler øyet like mye som intellektet. Hanna er en av Sveriges mest anerkjente mønsterdesignere og når man ser hennes kreasjoner er det lett å forstå hvorfor. Måten hun har latt seg inspirere av Elfas designarv løfter denne dørserien og hyller Elfas historie på en subtil og vakker måte. Dørene er hvitmalt MDF med innfreste mønstre og er av beste kvalitet. Rene linjer og innbydende skandinavisk uttrykk.

Elfa Scenic – Fri og fullkommen profil

Naturlige tresorter er en av av dagens sterkeste interiørtrender. Arkitekter og interiørstylister trekker naturlige materialer inn i mange av sine prosjekter. I en travel hverdag fylt av elektronikk, trafikk og visuell støy, vil vi finne roen hjemme.

Her vil vi ha med oss naturen inn og finne roen blant den skandinaviske naturens
varme farger. Vi gjør det enkelt for deg å få følelsen av ekte tre hjemme med Elfas nye skyvedør Scenic – som er helt uten profil. Scenic kommer i to vakre utførelser; ”Adorable Ash” og ”Tasteful Teak”. Adorable ash og Tasteful teak er naturtro melamin av ypperste kvalitet og tilfører ethvert rom ro og harmoni. I Elfas nye Fargekolleksjon for skyvedører finner du mange nye fyllinger inspirert av den skandinaviske natur.

Elfa Forma - Elegant og mykt

Skyvedøren Forma er designet med smale, profiler og har satt fyllingene i fokus. Med denne løsningen har du så mange muligheter at den samme døren kan se helt ulik ut i to forskjellige rom - Slik skaper du både personlig stil og sammenheng i rommene dine.

Løsningen kommer med tilbehør som softclosing-funksjon, integrert LED-lys og topphengt montering. I tillegg kan du velge å ikke bruke gulvskinne, og skråkappe døren slik at den passer under skråtaket eller trapp.
Videre kan du velge i et bredt spekter av farger fra NCS-skalaen og ulike strukturer på dørene (melamin, spesialdekor, tre, finér, glass, speil eller perlestaff).

Elfa Garderobe/Walk-in

Elfa garderobe Walk-in

Når du skal organisere klesskapet ditt, er det lurt å plassere klærne slik du bruker
dem på kroppen, det føles naturlig. Da slipper du å lete etter klær du vet du har – men
som du ikke finner! Hatter og vesker øverst på hyller, og sko nederst på et skostativ.
Og midt imellom oppbevarer du bluser, skjorter, kjoler, bukser og gensere. Uansett størrelse 
på garderoben – utnytt plassen maksimalt.

Trenger du håndverker?

Montér Byggeservice hjelper deg med å velge håndverker når du ikke vil gjøre jobben selv. Kontakt Montér Byggeservice i ditt nærmeste byggevarehus så hjelper vi deg.

Kjøp nå – betal senere

Søk om Montérkonto! Du kan få kreditt på opptil kr 200 000,- med inntil seks ukers rente- og gebyrfri betalingsutsettelse. Les mer og søk om Montérkonto her.