Vi tar oss av prisen så du kan fokusere på resultatet!

I en pristest på terrassebord gjennomført av VG 30. mars har Montér de laveste prisene! Så om du har et terrasseprosjekt du ønsker å få gjort i løpet av sommeren så lønner det seg å ta turen til Montér. Ikke bare får du de laveste prisene og et stort utvalg terrassebord å velge i, men våre terrassespesialister gir deg også den hjelpen du trenger slik at resultatet blir bra!

billig terrassebord hos monter. vgs pristest 30. mars 2023
Vi var billigst på terrassebord i VGs pristest 30. mars 2023. Velkommen til oss for en hyggeliig handel!

I Montér har vi prismatch på alle lagerførte terrassebord*, noe som innebærer at vi foretar kontinuerlig prisundersøkelser slik at du som kunde alltid skal være trygg på at du får markedets beste pris når du handler hos oss.

Her kan du lese mer om vår Prismatch

Slik ble testen gjennomført:

  • Prisene ble hentet 27. mars 2023, mellom kl. 10 og 11. Siden dette kan prisene ha endret seg hos de forskjellige aktørene. VG har brukt hjemstedet til journalisten i de tilfellene det var nødvendig å velge et spesifikt varehus. Journalisten som gjennomførte pristesten bor sentralt på Østlandet.
  • For å finne kvadratmeterprisen har VG delt bredden på terrassebordene på 100 cm, ganget med pris per løpemeter, og igjen ganget med 20. De har ikke tatt hensyn til kapp. Det anbefales å beregne litt ekstra materiale, med tanke på dette.
  • Hos alle aktørene har VG valgt CU-impregnert klasse 1, og den leverandøren butikkene selv benytter. Ved royalimpregnerte terrassebord har de tatt utgangspunkt i den billigste tilgjengelige varianten hos de ulike butikkene.

Kilde: VG

Terrasseinspirasjon

Vi i Montér har produktene, inspirasjonen og kompetansen du trenger for å komme i gang med terrasseprosjektet.  Her har vi samlet et utvalg artikler som hjelper deg i gang med valg av rett terrassebord, hvordan du skal gå frem tor å få et godt resultat som varer lenge. Sjekk også ut vårt inspirasjonsunivers om terrasse her.