Nilfisk ble grunnlagt på en visjon om å produsere og selge produkter av høyeste kvalitet over hele verden, og har i mer enn hundre år tilpasset seg markedets og kundenes endrende behov med innovative produkter og løsninger. 

 
Transparent Nilfisk logo banner
Foto: Nilfisk

Høytrykkspylere

Nilfisk har et utvalg av høytrykksvaskere som passer til alt du har, uansett hvor stort, lite eller skittent det er. Med vår omfattende utvalg av tilbehør til høytrykksvaskere, vil du bli overrasket over alle de nye tingene du kan rengjøre. Fra dyser og børster til utstyr til rengjøring av terasser og tak – alle utviklet for å gjøre enhver rengjøringsoppgave raskt og enkelt.

Mann som bruker en Nilfisk høytrykkspyler til å vaske en terrasse

Samfunnsansvar

Hos Nilfisk spiller samfunnsansvar (CSR) en viktig rolle i fremtiden for virksomheten vår. Vi tror at positive forretningsresultater oppnås ved å arbeide målrettet og systematisk med CSR-relaterte initiativer. Vi setter oss robuste mål og igangsetter initiativer for å minimere Nilfisks negative innvirkning og maksimere verdien vi skaper for mennesker, miljøet og økonomien. Strategien vår består av fire fokusområder, som vi tror vi kan ha størst innvirkning på: Klima og miljø – Samfunnet – Kunder – Arbeidsplassen

Nilfisk kilma og miljø