Bosch

Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser.

Elektroverktøy for profesjonelle

Bosch utvikler innovative elektroverktøy av høy kvalitet som garantert produserer profesjonelle resultater innen alle håndverksfelter. Verktøyene våre er pålitelige, kraftige og robuste, oppfyller de strengeste kravene og gjør jobben lettere. Våre Bosch trådløse verktøy utmerker seg spesielt på grunn av lang levetid, høy ytelseskapasitet og meget lang batteritid.

Elektroverktøy fra Bosch

3 års garanti

Bosch elektroverktøy oppfyller de strengeste kvalitetskrav. Av den grunn gir vi deg et spesielt tilbud. Forleng garantitiden på ett år kostnadsfritt med to år nå. Da vil du dra fordel av vårt garantiløfte i totalt 3 år. Tilbudet gjelder for alle profesjonelle elektro- og måleverktøy og for tilhørende batterier og ladere fra Bosch. Unntakene er høyfrekvensverktøy, batteridrevne bor-/skrumaskiner for industribruk, trykkluftverktøy og medfølgende tilbehør.

3 års garanti fra Bosch

Slik fungerer det 

  1. Kjøp et verktøy
  2. Forleng garantien på nettet 
  3. Kontakt ved garantikrav 

Les mer på Bosch.no

Den revolusjonerende ytelsen til disse nye batteridrevne Bosch Professional BITURBO-verktøyene har en ekstrem kraft du kan se og føle. Bosch Professional BITURBO er kombinasjonen av det kraftigste batteriet vi noen gang har levert og en ny høyeffektmotor. Denne kraftige kombinasjonen fører batteridrevne maskiner inn i området for verktøy med ledninger – et område der noen av våre trådløse elektroverktøy til og med overgår sine ledningskoblede motparter.