Aaltvedt

Så tidlig som i 1958 etablerte Knut Aaltvedt sin egen virksomhet under firmanavnet Murermester Knut Aaltvedt. I årene som har gått har det lille murerfirmaet vokst til en moderne industribedrift med nærmere 80 ansatte.

Tranparent Aaltvedt logo banner
Foto: Aaltvedt

Belegningsstein

Gjør uteplassen vakker og varig med belegningsstein. Aaltvedt sine norskproduserte steiner er prisvennlige, slitesterke, enkle å legge og kommer i et stort utvalg former og farger. Drømmer du om å gi hagen eller oppkjørselen et løft som samtidig beskytter og ivaretar? Da bør du gå for Aaltvedt sine belegningssteiner. De passer utmerket til hytta, gårdsplassen og terrassen, så vel som i hagen.

Aaltvedt Rådhus Gråmix XL belegningsstein fiskebein

Støttemur

En støttemur er både dekorativ og praktisk. I tillegg er den enkel å bygge og krever lite vedlikehold. Den passer godt til å jevne ut høydeforskjeller, dele inn hagen i forskjellige nivåer, skjerme for innsyn eller til å skape en spennende og lekker kontrast i landskapet. Aaltvedt har et stort utvalg murer av kvalitetssikker betong laget for norske forhold. Produktene er pris-vennlige, holdbare og består av kortreiste råvarer.

Se mer på Aaltvedt sin hjemmeside 

Aaltvedt.no/tips-inspirasjon