Slik fungerer hjemlevering fra Monter

Vi kan levere de fleste varer helt hjem til deg i hele fastlands-Norge (ikke Svalbard).

Bestill enkel varer i nettbutikken og få de levert helt hjem, eller velg klikk og hent på ditt nærmeste varehus. Vi gjør oppmerksom på at Hjemlevering er en tjeneste fra nettbutikken www.monter.no 

Noen tyngre varer som for eksempel takstein og belegningstein, er ikke tilgjengelig for kjøp på monter.no I tilfeller som det er du hjertelig velkommen til å kontakte ditt nærmeste byggevarehus, så vil de bistå med både kjøp og levering.

 

Vi tilbyr følgende leveringsalternativer fra monter.no:

1. Hjemlevering fra PostNord – 99 kr

Mindre pakker blir levert hjem på døren din, gjennom vårt samarbeid med PostNord.

Slik virker hjemlevering med PostNord:

Du får en SMS fra oss så snart ordren din er ferdig pakket. Den inneholder en lenke til sporing av pakken. Deretter får du SMS-er fra PostNord med forventet leveringsdag og tid. Du vil få mulighet til å endre leveringstidpunktet dersom oppgitt tid ikke skulle passe. Endringer avtales direkte med PostNord.

2. Hjemlevering fra Montér med kranbil – 1099 kr

Varer som er for store, eller av andre årsaker ikke kan sendes med PostNord, leveres med kranbil. Du vil se prisen for levering av din ordre i utsjekken i nettbutikken.

Slik virker hjemlevering med kranbil:

Du får SMS når varene er lastet på bil. Det må være kjørbar vei for bilen helt frem til avtalt leveringssted. Ta kontakt med transportør, kundeservice eller ditt nærmeste byggevarehus om du trenger å få heist/løftet varene. Dette kan medføre en ekstra kostnad.

Skulle det være noe som hindrer levering, ta kontakt så raskt som mulig. Må transportør returnere uten å få levert varene vil du bli belastet med leveringskostnaden.

Leveringstid

Leveringstiden oppgitt på monter.no og på ordrebekreftelsen er kun antatt leveringstid. Noen varer må bestilles fra produsent, eller kan variere ut ifra sesong.

Varene leveres 1-5 virkedager etter at varen er sendt fra vårt lager. Dette kommer i tillegg til leveringstid oppgitt på monter.no og i ordrebekreftelsen.

Retur

Dersom du ønsker å returnere en vare levert med Hjemlevering fra monter.no må du fylle ut dette returskjemaet. Fyll inn påkrevet informasjon og send varene tilbake til avsenderadressen. Les mer om hvordan ta i bruk angreretten ved kjøp på nett. 

 

Gratis hjemkjøring av trelast og byggevarer til medlemmer av Montér kundeklubb

Vi tilbyr nå gratis hjemkjøring av trelast og byggevarer til medlemmer av Montér kundeklubb ved kjøp av trelast og byggevarer over 15.000 kr. Les vilkårene for tjenesten her.