Slik fungerer hjemlevering fra Monter

Vi kan levere de fleste varer helt hjem til deg i hele fastlands-Norge (ikke Svalbard).

Bestill enkel varer i nettbutikken og få de levert helt hjem, eller velg klikk og hent på ditt nærmeste varehus.

Noen tyngre varer som for eksempel takstein og belegningstein, er ikke tilgjengelig for kjøp på monter.no, men ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus, så kan de bistå med både kjøp og levering.

Vi tilbyr følgende leveringsalternativer:

1. Hjemlevering med PostNord – 99 kr

2. Hjemlevering fra Montér med kranbil – 1099 kr

 

Leveringstid

Leveringstiden oppgitt på monter.no og på ordrebekreftelsen er kun antatt leveringstid. Noen varer må bestilles fra produsent, eller kan variere ut ifra sesong.

Varene leveres 1-5 virkedager etter at varen er sendt fra vårt lager. Dette kommer i tillegg til leveringstid oppgitt på monter.no og i ordrebekreftelsen.

Alle varene leveres i samme forsendelse. Det vil si at den varen med lengst leveringstid styrer når du får varene dine.

1. Hjemlevering fra PostNord – 99 kr

Mindre pakker blir levert hjem på døren din, gjennom vårt samarbeid med PostNord.

Sånn virker hjemleveringen med PostNord:

Du får en SMS fra Montér når din ordre er ferdig pakket. Den vil inneholde en lenke til sporing av pakken. Deretter får du SMSer fra PostNord med forventet leveringsdag og tid. Du vil få mulighet til å endre leveringstidpunktet, dersom det ikke skulle passe. Endringer avtales direkte med PostNord.

2. Hjemlevering fra Monter med kranbil – 1099 kr

Varer som er for store, eller av andre årsaker ikke kan sendes med Postnord, leveres med kranbil. Du vil se prisen for levering av din ordre i utsjekken i nettbutikken.

Sånn virker hjemlevering med kranbil:

Du får SMS når varene er lastet på bil. Det må være kjørbar vei for bilen helt frem til avtalt leveringssted. Ta kontakt med transportør, kundeservice eller ditt nærmeste byggevarehus om du trenger å få heist/løftet varene. Dette kan medføre ekstrakostnad.

Skulle det være noe som hindrer levering, ta kontakt så raskt som mulig. Må transportør returnere uten å få levert varene vil du bli belastet med leveringskostnaden.

Retur

Dersom du ønsker å returnere en vare levert med Hjemlevering fra monter.no må du fylle ut dette returskjemaet. Fyll inn påkrevet informasjon og send varene tilbake til avsenderadressen. Les mer om hvordan ta i bruk angreretten ved kjøp på nett.