Derfor tilbyr vi hjemkjøring av varer*!

Enten du trenger kranbil eller en mindre budbil, hjelper vi deg til å komme i mål med prosjektet ditt. Ta kontakt med ditt nærmeste Montér byggevarehus for priser og leveringstider.

*Hjemkjøring kr. 500,- Gjelder for bestillinger fra kr. 5000,- og til adresser opptil 30 km fra et Montér byggevarehus. Tilbudet gjelder ut april.

monter fraktbil.jpg

Montér Byggeservice

Ønsker du hjelp med det praktiske, vil rådføre deg med en ekspert før du bestemmer deg eller kanskje trenger du hjelp med mengdeberegningen? Da kan Montér Byggeservice bistå! Vi kan svare deg på e-post og telefon. Våre byggevarehus holder også åpent som normalt.** Ta kontakt, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

**Våre ansatte og kunder er avgjørende for oss, og vi er opptatt av å redusere risiko for smitte. I den forbindelse gjennomfører vi preventive tiltak i tråd med retningslinjer og råd fra norske myndigheter, både for å ivareta våre ansatte, hindre spredning samt kunne betjene våre kunder.

Vi etterstreber derfor å opprettholde full drift ved alle våre byggevarehus.

I samarbeid med vår bedriftshelsetjeneste har vi utarbeidet følgende forhåndsregler og tiltak for å redusere faren for smitte:

  • Unngå å håndhilse.
  • Vi anbefaler å holde minst en meters avstand til andre personer.
  • Ikke kom på jobb, eller besøk våre byggevarehus ved influensalignende- eller luftveissymptomer.
  • Bruk papirtørkle og/eller albukrok når du hoster eller nyser, og vask hendene godt i etterkant.
  • Ved nærkontakt med noen med påvist sykdom, settes vedkommende i hjemmekarantene i 14 dager.
  • Sørg for god håndhygiene.

Vi takker for forståelsen,
Med vennlig hilsen Montér.