Vi tilbyr hjemkjøring av varer*!

*Nå tilbyr vi hjemkjøring for kun kr. 500,-. Tilbudet gjelder for bestillinger fra kr. 5 000,- og til adresser opptil 30 km fra et Montér byggevarehus.
Tillegg for kraning, tidsbestemte leveranser, direkteleveranser fra leverandør og kjøring utenom rutedag. Frakttilbudet varer ut juli 2021.

Montér tilbyr frakt av varer, enten du trenger kranbil eller mindre budbil. Ta kontakt med ditt nærmeste Montér byggevarehus for priser og leveringstider.

monter fraktbil.jpg

Montér Byggeservice

Ønsker du hjelp med det praktiske, vil rådføre deg med en ekspert før du bestemmer deg eller kanskje trenger du hjelp med mengdeberegningen? Da kan Montér Byggeservice bistå! Vi kan svare deg på e-post og telefon. Våre byggevarehus holder også åpent som normalt.** Ta kontakt, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

**Våre ansatte og kunder er avgjørende for oss, og vi er opptatt av å redusere risiko for smitte. I den forbindelse gjennomfører vi preventive tiltak i tråd med retningslinjer og råd fra norske myndigheter, både for å ivareta våre ansatte, hindre spredning samt kunne betjene våre kunder.

Vi etterstreber derfor å opprettholde full drift ved alle våre byggevarehus.

I samarbeid med vår bedriftshelsetjeneste har vi utarbeidet følgende forhåndsregler og tiltak for å redusere faren for smitte:

  • Unngå å håndhilse.
  • Vi anbefaler å holde minst en meters avstand til andre personer.
  • Ikke besøk våre byggevarehus ved influensa- eller luftveissymptomer.
  • Bruk papirtørkle og/eller albukrok når du hoster eller nyser, og vask hendene godt i etterkant.
  • Ved nærkontakt av noen med påvist sykdom, settes vedkommende i hjemmekarantene i 14 dager.
  • Sørg alltid for god håndhygiene.

Vi takker for forståelsen,
Med vennlig hilsen Montér.