Laminatgulv

Skal du legge nytt laminatgulv? Med et gulv av laminat får du slitesterk og pent gulv som er enkelt å legge og vedlikeholde. Hos oss i Monter vil du finne stort utvalg av laminatgulv til ulike behov.

Det er enkelt å legge laminatgulv

Å legge et laminatgulv kan være ganske enkelt. Du kan velge å rive det gamle gulvet eller legge nytt oppå det gamle laminatgulvet. Husk å velge riktig underlag under laminatgulvet. Skal du ha varme under gulvet er det da viktig å vite hvilken type underlag du skal velge.

Start med å måle opp rommet gulvet skal legges i. Underlaget hvor laminat skal legges skal være helt rett. For å legge gulvet er det viktig med riktig verktøy.

Hvilket type laminat finnes det?

Velg mellom tykkelse på laminat. Tykkelse på laminat avgjør også selve kvalitet på gulvet. Vi har alt fra 6 mm til 14 mm gulv. Velg mellom 1 stavs, 2 stavs eller 3 stavs laminat. For moderne og tradisjonelt design kan du legge laminat i fiskebeinsmønster.

Laminatgulv av høy kvalitet og slitesterk materiale

Vi har laminatgulv med et unikt låsesystem som kobler gulvbordene sammen, uten bruk av lim. Klikklåssystem i aluminium som gjør montering rask og enkelt. Med Silent System som er et lyddempende underlag. Med gulvplanker som har en impregnert, vannresistent HDF-kjerne som reduserer fuktgjennomtrengning.