Terrassevarmer

Enten det er vår eller en kald sommernatt er det behov for å sitte ute litt lenger. En terrassevarmer gjør det mulig å hygge seg utendørs året rundt.

Terrassevarmer produserer infrarød strålevarme. IR fungerer slik at den varmer det den treffer direkte slik solen gjør. Fordelen med IR varme er at varmen ikke forsvinner på veien fra terrassevarmer og til deg.

Hvorfor er ledning på terrassevarmer kort?

På grunn av regler som gjelder det elektriske apparatet er maksimal lengde du finner på terrassevarmer 1,9 meter. Det skal samtidig ikke brukes skjøteledninger på apparater som bruker mer enn 1000 watt. Vi gjør det enkelt for deg å velge god terrassevarmer som passer for deg samtidig har vi godt utvalg av terrassevarmere som dekker ditt behov.

Kan man bli solbrent av terrassevarmer?

De infrarøde strålene gjør deg ikke solbrent. Uv stråler eller ultrafiolette stråler fra solen som gjør huden solbrent. Kommer man for nært selve varmen kan det skade huden din.

Hvorfor blir jeg varm på hodet, men ikke på beina av en terrassevarmer?

Plassering av terrassevarmer er avgjørende. Opplevelsen og plassering av varmer horisontalt eller vertikalt avgjør hvor godt strålene treffer deg.

Les mer om terrassevarmere her.