Pergola

En pergola passer perfekt til hagen eller terrassen. De siste årene har det blitt en populær produkt som utemøbel. En pergola passer inn hos de fleste, da den kan bygges i alle størrelser og fasonger. Den kan også lages av forskjellige materialer, som tre eller metall.

En pergola kan bygges selv. Å bygge en praktisk og flott pergola med vegger og skråtak trenger ikke å være et prosjekt forbeholdt en snekker. Les vår guide om hvordan du kan bygge pergola selv.

En pergola har flere hensikter. Den er både ment å gi skygge og dekorasjon, og kan bygges til å stoppe regn, vind og skygge for innsyn.

Våre populære RKC finnes som sort pergola og hvit pergola med ulike størrelser. Pergola med tak, pulverlakkert i sort matt aluminium.

Taket har justerbare lemmer som kan åpnes og lukkes med manuelt medfølgende sveiv. I lukket posisjon vil du få tett tak. Vannet ledes ned gjennom stolpene og ned til dreneringshullene i bunn.

Med pergola til terrassen uten å tenke på skiftende vær. Her kan du bygge på med ønsket størrelser. Velg ønsket antall vegger eller belysning.