Ferdig Montert energirådgivning

Har du kjøpt et oppussingsobjekt, og er usikker på hvor du skal begynne? Kanskje ønsker du å gjøre noen smarte grep for å spare energi i egen bolig? La oss hjelpe deg. Med tjenesten Ferdig Montert energirådgivning gir vi deg konkrete råd til hvordan du kan få økt komfort, kutte energikostnader og skape en mer miljøvennlig bolig.

Hos oss får du Ferdig Montert energirådgivning - energirådgivning til fastpris!

Hvordan fungerer Ferdig Montert energirådgivning?

Vi har laget tjenesten Ferdig Montert energirådgivning slik at du enkelt kan få konkrete tips og råd til energibesparelser for din bolig uten behov for fysisk befaring.

Ferdig Montert energirådgivning er en fastpristjeneste fra oss i Montér.  Du kan enten fylle ut kontaktskjema eller kontakte Byggeservice i ditt nærmeste byggevarehus for å bestille tjenesten.

Etter at du har meldt inn bestillingen, vil en av våre rådgivere kontakte deg for å avtale tidspunkt for en energianalyse over video eller telefon. Du vil få oversikt over nåværende energiforbruk, strømkostnad, samt CO2-regnskap for din bolig. Med det som grunnlag, vil du få anbefalt ett eller flere energibesparende tiltak og estimert effekt av disse. I tillegg vil du få informasjon om aktuelle støtteordninger nasjonalt – og lokalt i din landsdel.

I etterkant av samtalen vil du motta en rapport per e-post som oppsummerer tiltak og beregnet besparelse.

Dette inngår i Ferdig Montert energirådgivning

  • Inntil 45min videomøte/telefonsamtale med kvalifisert energirådgiver 
  • Energianalyse av ditt nåværende energiforbruk 
  • Anbefaling om ett eller flere energibesparende tiltak og estimert årlig besparelse* 
  • Informasjon om aktuelle støtteordninger 
  • Oppsummerende rapport av rådgivningssamtalen tilsendt på mail** 

*Tall og anbefalinger gitt i rapporten fra Montér er basert på simulering gjort med Energiportalen. Montér reserverer seg mot eventuelle feil og mangler som måtte oppstå grunnet feilaktig grunninformasjon. 

**Rapporten er i PDF-format, og kan lastes opp i Boligmappa. 

Pris for Ferdig Montert energirådgivning: kr 1 490,- 

Forutsetninger 

  • Gyldig adresse til enebolig, leilighet eller rekkehus som skal analyseres
  • For en mer nøyaktig energianalyse trenger vi å vite om det er gjort oppgraderinger etter byggeår. Sørg derfor for å dele informasjon om kjente endringer som er gjort

Merk! Denne tjenesten kvalifiserer ikke til støtte hos Enova. 

Mer om Ferdig Montert

Flere strømsparingstiltak

Få tips til hvordan du kan redusere strømforbruket ditt, orientere deg om hvilke støtteordninger som finnes, samt hvilken effekt et bytte til varmepumpe kan medføre.