Profilert utvendig kledning 19x123 dobbelfalset 28° grunnet 3 sidig visir

  • En svært populær kledning
  • Ferdig behandlet
  • Beskytte veggkjernen mot klimapåvirkninger og mekaniske skader
lm

Hent selv

Få varen levert

NOBB 43236124Artikkelnummer 7218649
  • En svært populær kledning
  • Ferdig behandlet
  • Beskytte veggkjernen mot klimapåvirkninger og mekaniske skader
Dobbelfals er en liggende endepløyd kledning med dobbel høvlet fals, forsiden er uhøvlet. Den skrå kanten på dobbelfals ny type er 60 grader (til forskjell fra gammel type, som er 28 grader). Der hvor gammel eller ny ikke nevnes i teksten menes ny type. Kledning leveres i fallende lengder, dvs at lengdene varierer. Grunnet kledning er industrielt overflatebehandlet med et middel som gir god vedheft for toppstrøk og beskyttelse mot råte. Det gjør at man blir mindre avhengig av værforhold og årstid for montering. Toppstrøk med fargepigmenter bør påføres så raskt som mulig etter montering. Hovedfunksjonen til kledningen er å beskytte veggkjernen mot klimapåvirkninger og mekaniske skader. Man bør bruke en utlektet, luftet og drenert kledning som gjør det mulig å oppnå to-trinns tetting av veggen. Vann som driver inn bak kledningen, blir drenert ned og kledningen tørker raskt ut pga. luftsirkulasjonen i luftespalten. Liggende kledning monteres horisontalt på vertikale lekter som er festet i stenderne. Regelverk for sortering er gitt i NS-EN 15146.
PEFC
PEFC

Råvarer og produkter som kommer fra bærekraftig forvaltet skog.

EcoProduct
EcoProduct

ECOproduct er den eneste metoden som vurderer byggevarenes faktiske miljøegenskaper, og gir deg mulighet til å velge de miljømessig beste byggevarene på markedet.

FSC
FSC

FSC stiller krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkningen.

Profilert utvendig kledning 19x123 dobbelfalset 28° grunnet 3 sidig visir null - null - 1
Profilert utvendig kledning 19x123 dobbelfalset 28° grunnet 3 sidig visir null - null - 2