Jotun Fargekart 2022: TOGETHER

Jotun har lansert årets fargekart for Lady interiørmaling, og temaet måtte bli "Together".

Fargekart Lady Wish
Vegg: LADY Pure Color 6384 Wish, hylle: LADY Supreme Finish Matt 6384 Wish. – Veggen til høyre er i en lysere nyanse, 6383 Imagine. Foto: Jotun AS

 

Fargene er gruppert i tre vakre fargepaletter; Embrace, Playful og Cherish, og alt er inspirert av at vi mennesker igjen ønsker å være sammen. Etter det vi har vært igjennom nå, så trenger vi mennekesker igjen å være sammen, og det er dette fargekartet inspirert av. Når mennesker møtes oppstår unike stemninger. Det samme kan sies om farger. 

– I Jotun er vi fascinerte over hvordan fargene vi omgir oss med påvirker sansene og former hverdagen, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.

– Ved å introdusere nye farger får hjemmet en herlig, fornyet atmosfære. En farge løftes alltid av en annen farge. Dette utforsker vi i vårt nye fargekart Together, sier Larsen.

Finn ditt fargetema

Totalt inneholder fargekartet TOGETHER 28 vakre farger – 12 av fargene er helt nye og presenteres i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige arkiv. Fargene er gruppert i tre vakre fargepaletter; Embrace, Playful og Cherish. Hvert tema har en særegen stemning, og vil hjelpe deg til å finne farger som passer din personlige smak. De tre palettene gir tips til gode og særegne fargekombinasjoner til ditt hjem. Du kan også finne dine egne favoritter, og sette sammen farger på tvers av palettene.

Embrace: Rustikke og rå malingsfarger

Fargetemaet «Embrace» består av farger som representerer naturlige elementer som jord, sand, ørken, jern og rust. Det å omgi seg med naturlige innslag i interiøret, har en god effekt på oss. Det gir oss mennesker en helt egen glede og harmoni.

Soverom med mørkt sengetøy, mørk blå vegg, mørkt tregulv
Farge vegg: LADY Pure Color 5516 Iron Blue

 

Playful: Mal lekent og kreativt

– Behovet for å uttrykke seg med livlige farger og gi hjemmet et personlig preg, vokser seg stadig sterkere. Vi kan være vågale, eksperimentere, og overraske i vår innredning, sier Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef. – Fargepaletten «PLAYFUL» har kraftfulle og klare farger, fylt av optimisme og håp, og går rett til hjertet. Det handler om å slippe kreativiteten løs og gi nye fargekombinasjoner en sjanse, oppfordrer hun.

Lilla vegg og lilla minimalistisk hylle, moderne grå stol og gul vegg på siden.
Farge vegg: 20186 Lavender Touch

 

Cherish: Rom for samtaler, refleksjon og samhold

Fargene i palettene "Cherish" er behagelige farger. Lyse og dempende, samtidig varme og omsluttende. Hjemmet er vår trygge base. Det er stedet vi alltid vender tilbake til for hvile og påfyll av ny energi. 

Dusrosa malt spisebord bord, og lys dus vegg
Farge: LADY Wonderwall 12182 Gentle Whisper

Vi kan hjelpe deg med ditt malingsprosjekt

Besøk ditt nærmeste byggevarehus, hvor du kan få tips om både farger og hvordan du lettest får et fint resultat. Vi har også Prismatch på maling, så du får garantert god pris og gode råd! Vi matcher alle identiske varer hvis det fremlegges bevis på at malingen er billigere hos en konkurrent. Foreløpig selger vi ikke farget maling på nett, men kontakt ditt nærmeste byggevarehus, så får du maling der!

Besøk ditt nærmeste byggevarehus

Her finner du åpningstider, telefonnummer og tjenester til våre byggevarehus.

Montér Lillestrøm

I dag: 07.00 - 19.00

Alle Byggevarehus og åpningstider

Mer tips og inspirasjon