Lekker og lun hagestue

Disse lekre hagestuene fra Talgø lar deg være både inne og ute på en gang. Legg til en bod, og få plass til alt du trenger til uterommet. Les mer og se hva du bør tenke på i denne artikkelen!

  utestue fra Talgø
  Med en utestue fra Talgø kan du tilpasse bygget til dine behov og få stor glede av uterommet. Foto: Talgø v/ Interiørfoto AS

  Bygg din egen hagestue på nett, eller bruk ferdig byggesett!

  Hent litt hagestue-inspirasjon før du velger hvordan den skal bli! Det er lurt å på forhånd tenke nøye gjennom hvordan du ønsker å bruke hog hvilke muligheter den bør ha for å gi deg ønsket verdi. 

  • Vil du ha muligheten til å sitte ute om høsten og vinteren, kan du velge en isolert hagestue
  • Liker du deg best ute om sommeren, kan du velge en uisolert hagestue som du lett kan åpne opp
  • Finn ut hvor sola treffer, hvor du vil ha dør, åpning og vinduer, og om du eventuelt ønsker en platting utenfor

  Ta utgangspunkt i en standardmodell, og tilpass den akkurat slik du vil ha den i Talgø sin 3D byggmodul. Her kan du ta bort eller legge til elementer, bytte tett vegg med glass, sette inn skillevegger og lage rom. Det er veldig enkelt og krever ingen innlogging eller nedlasting.

  Prøv 3D byggmodul her

  talgøs løsning plusconcept på ipad hos bruker
  Har du erfaring med tegneprogrammer som er tunge, komplekse og tilpasset IT-eksperter? Frykt ikke! Talgøs byggmodul er svært enkel i bruk, og krever ingen nedlasting eller pålogging.

  Bli inspirert og spar tid med ferdig hagestue-byggesett

  En hagestue kan bygges som tilbygg til huset ditt eller som et frittstående rom i hagen.

  Du kan bygge den selv, men da er det lurt å få litt eksperthjelp hos Montér Byggservice i ditt nærmeste byggevarehus. Talgøs moduler kan kombineres på ulike måter som gir en perfekt tilpasset løsning for den enkelte, og er garantert overkommelig å sette opp. 

  Talgø sine ferdige byggesett kan også bygges uten å søke til kommunen. Deres hagestuer fra PlusConcept By NOA Byggdesign er et byggsystem som består av modulbaserte småhus, multiboder og pergola i ferdige elementer.

  De kommer i faste størrelser i det vedlikeholdsvennlige trematerialet Møre Royal.

  møblert utestue fra Talgø
  Bygg en utestue fra Talgø og få glede av uterommet gjennom store deler av året. Foto: Talgø v/ Interiørfoto AS

  Ferdige byggesett fra Talgø

  Alle hagestuene fra Talgø består av moduler i ulike design så du kan få den slik du ønsker. Her er et utvalg ulike typer hagestuer du kan la deg inspirere av.

  Hagestue 1801 er en liten og nett hagestue med større plass enn du tror! Hagestuen kan speilvendes så du selv kan velge hvor du ønsker utsikt og lysinnslipp gjennom store vindusfelter.

  Hagestue 1802 er en åpen og enkel hagestue som er lett å møblere. Med sine mange vinduer får du godt lys inn.

  Utestuer fra Talgø i modell 1801 og 1802

  Hagestue 1803 er en åpen hagestue som gir en fin uteplass under tak. Det enkle er ofte det aller, aller beste!

  Hagestue 1804 er en oppgradering sammenlignet med hagestuene med lavere nummer. Modellen er utstyrt med med noen ekstra kvm som gir godt med plass, både i utestuen og i boddelen.

  Utestuer fra Talgø i modell 1803 og 1804

  Hagestue 1805 er en åpen, enkel og romslig hagestue for herlige dager og kvelder under tak. Med sine 13,5 kvm. er det god plass til møblering i le for vind og vær.

  Hagestue 1806 er med sine 16,7 kvm. Talgøs største modell. Her får du kombinert hagestue med en romslig utebod med labankdør, for enkel adkomst. Denne løser mange behov for både oppbevaring og en romslig samlingsplass.

  Utestuer fra Talgø i modell 1805 og 1806

  Ønsker du deg en hagestue eller bod?

  Våre hagestuer kan bestilles. Kontakt ditt nærmeste byggevarehus for pris, og for en hyggelig handel.

  Finn ditt nærmeste byggevarehus