Bygg dine egne hyller og benker med hobbyplater

Deltagerne bygde innredningen selv. Et godt tips hvis du vil bygge hyller og benker er å bruke hobbyplater. Vi har to forskjellige typer hobbyplater, ubehandlet og hvit melamin.

En ubehandlet hobbyplate er smale bord som er limt sammen kant i kant. Også kalt limfog. Dette er plater som typisk er laget av furu eller eik. En melaminbelagt hobbyplate har en kjerne av spon som er belagt med et tynt laminat av melamin. 

Vårt utvalg av hobbyplater

 

Et annet smart tips på liten plass er Smart Store oppbevaringsbokser

 

Vi har oppbevaringsbokser i ulike størrelser

 

MDF plater

Ingvil og Johanna valgte MDF plater til sine vegger. Vi tilbyr MDF i fire forskjellige kvaliteter: ubehandlet, fuktbestandig, overfinért og brannhemmende.

Veggplatene er spesialmalt, slik at overflaten får en helt ny finish som ligner penselstrøk. MDF veggpanel settes raskt og enkelt opp og innfestingen er skjult, slik at det ikke blir noen skjemmende merker på veggen. Resultatet blir penere enn med vanlig panel, og du slipper kvister og sprekkdannelser

Se vårt utvalg av MDF plater

 

Sponplater

 

Tom og Thomas valgte å kle veggene med røffe sponplater. Flere sjikt med fin spon gir sponplaten stive egenskaper som gjør den godt egnet til vegger, gulv og tak.

Se vårt utvalg av sponplater