Billigste trykkimpregnerte terrassebord får du hos Montér

I en pristest på terrassebord gjennomført av VG 5. juli har Montér lavest pris på trykkimpregnerte terrassebord. Så om du har et terrasseprosjekt du ønsker å få gjort i løpet av sommeren, så lønner deg seg å ta turen til Montér. Ikke bare får du laveste prisen, men vi sørger også for å gi deg god hjelp og i tillegg et stort utvalg på andre varianter av terrassebord.

For Montér så uttaler kategoridirektør Pål Erichsen at det nå er god tilgang på varer og sagbrukene har god kapasitet. Dette kommer forbrukeren til gode. Prisen på furu har falt i den siste tiden grunnet at det internasjonale markedet har stoppet noe opp. Da blir det mer impregnert materiale i markedet, og det gjenspeiles i prisene.

I Montér har vi prismatch på trykkimpregnerte terrassebord*, noe som innebærer at vi matcher alle konkurrentene på pris, slik at du alltid skal være trygg på at du handler billig hos oss.

*Her kan du lese mer om prismatch -  https://www.monter.no/om-monter/prismatch/

Slik ble testen gjennomført (kilde VG/Dine Penger):

  • Prisene ble hentet 28. juni mellom 10 og 13.
  • For å finne kvadratmeterprisen har vi delt bredden på terrassebordene på 100 cm, ganget med pris per løpemeter, og igjen ganget med 20. Vi har ikke tatt hensyn til kapp.
  • Hos alle aktørene har vi valgt CU-impregnert klasse 1, og den leverandøren butikkene selv bruker. Ved royalimpregnerte terrassebord har vi tatt utgangspunkt i den billigste tilgjengelige varianten hos butikkene.

Tips og triks til ditt neste byggeprosjekt