Montér Kundeklubb

Få mer som medlem i Montér Kundeklubb

Som medlem i Montér Kundeklubb ønsker vi å gi deg ekstra fordeler som takk for at du handler dine byggevarer hos oss! Ved å være medlem vil du få ekstra gode tilbud og fordeler på det du trenger til dine små og store prosjekter. Medlemskapet er gratis og medlemsfordelene gjelder i alle våre byggevarehus og på monter.no

Som medlem får du: 

  • Unike medlemstilbud til ekstra gode priser
  • Informasjon om nyheter først
  • Smarte tips og inspirasjon til dine små og store byggeprosjekter
  • Spennende webinarer
  • Konkurranser
  • Full oversikt over dine kjøp på "min side" på monter.no

Meld deg inn idag!

Tilbud for kundeklubbmedlemmer akkurat nå: 

Husk å logge inn for å handle med kundeklubbpriser på nett.

Fargeprøvebokser til kun kr 19,-*

Planer om å male stuen men usikker på hvilken farge du skal velge? Nå har du mulighet til å teste fargen med OPUS interiør-maleprøveboks til kun kr 19.-* Tilbudet gjelder kun medlemmer i Montér Kundeklubb. Tilbudsprisen vises først i handlekurven når du er logget inn.

Er du allerede medlem?
Logg inn på "min side" for å se dine kundeklubbpriser

Dine kundeklubbpriser vises først når du har logget deg inn på "Min side". Legg kundeklubbtilbudene i handlevognen, og din kundeklubbpris vil bli synlig i handlevognen. Du vil se den veiledende prisen være overstrøket og "Din pris" vil være tydelig markert. Klikk og hent i ditt nærmeste byggevarehus.

Dersom du skal handle i butikk, oppgi ditt navn i kassen og du vil få rett pris på dine kundeklubbtilbud i kassen. Dersom de ikke skulle finne deg som kunde i kassen, vis frem sms som bekreftelse på medlemskapet. Dette vil også gjelde hos våre franchise butikker, der trenger du å vise frem mottatt sms/e-post om medlemskap for å bekrefte medlemskapet slik at du får rett pris på dine kundeklubbtilbud. 

Noen kunder kan være registrert med flere oppføringer i vårt kunderegister.