Få mer som medlem i Montér Kundeklubb

Som medlem i Montér Kundeklubb ønsker vi å gi deg ekstra fordeler som takk for at du handler dine byggevarer hos oss! Ved å være medlem vil du få ekstra gode tilbud og fordeler på det du trenger til dine små og store prosjekter.

Medlemskapet er gratis og medlemsfordelene gjelder i alle våre byggevarehus og på monter.no.

Meld deg inn i dag!   Allerede medlem? Logg inn!  

Som medlem får du:

  • Unike medlemstilbud til ekstra gode priser*
  • 10 % rabatt på alt av skruer og spiker
  • Informasjon om nyheter først
  • Smarte tips og inspirasjon til dine små og store byggeprosjekter
  • Spennende webinarer
  • Konkurranser
  • Full oversikt over dine kjøp på "min side" på monter.no

*Medlemstilbud i Montér Kundeklubb gjelder forbrukerkunder og kan ikke kombineres med betingelsene i medlemsavtalene som for eksempel Huseierne. 

Er du allerede medlem? Logg inn for å se dine kundeklubbpriser

Logg inn på min side her

Dine kundeklubbpriser vises først når du har logget deg inn på "Min side". Legg kundeklubbtilbudene i handlevognen, og din kundeklubbpris vil bli synlig i handlevognen. Du vil se den veiledende prisen være overstrøket og "Din pris" vil være tydelig markert. Klikk og hent i ditt nærmeste byggevarehus.

Dersom du skal handle i butikk, oppgi ditt navn i kassen og du vil få rett pris på dine kundeklubbtilbud i kassen. Dersom de ikke skulle finne deg som kunde i kassen, vis frem sms som bekreftelse på medlemskapet. Dette vil også gjelde hos våre franchise butikker, der trenger du å vise frem mottatt sms/e-post om medlemskap for å bekrefte medlemskapet slik at du får rett pris på dine kundeklubbtilbud. 

Noen kunder kan være registrert med flere oppføringer i vårt kunderegister. 

Tilbud for kundeklubbmedlemmer akkurat nå: 

Husk å logge inn for å handle med kundeklubbpriser på nett.

NYHET!

Har du byggeprosjekter på gang eller bare behov for å henge opp et nytt bilde? Nå lanserer vi en ny fordel i vår Montér Kundeklubb. Som Kundeklubbmedlem får du alltid 10% rabatt på alt av skruer og spiker*

*Tilbudet gjelder forbrukerkunder som ikke er koblet opp mot andre prismatriser som for eksempel Huseierne. Tilbudet gjelder ikke kampanjevarer og nettoprisede varer.