Swedoor banner logo
Foto: Swedoor

 

Swedoor

JELD-WEN etablert i 1960, er en av verdens største produsenter av dører og vinduer med produksjonsfasiliteter i 20 land, primært i Nord-Amerika, Europa og Australia. Hovedkontoret er i North Carolina, USA. JELD-WEN designer, produserer og distribuerer et bredt utvalg innerdører, ytterdører, tre-, vinyl- og aluminiumsvinduer, samt relaterte produkter til nybygg og renoveringsmarkedet, til både private og kommersielle bygg. JELD-WEN er anerkjent innen produksjon av energibesparende produkter og har vært en ENERGY STAR® partner siden 1998. Våre produkter markedsføres globalt under merkenavnet JELD-WEN, men også under flere markedsledende regionale merkenavn som Swedoor® og DANA® i Europa samt Corinthian®, Stegbar® og Trend® i Australia.

Ytterdører

Swedoor sitt store utvalg av ytterdører gjør det mulig for alle å finne en dørløsning som passer til både smak, behov og lommebok. Den samme ytterdøren blir gjerne stående i 20 til 30 år, så tenk godt igjennom hvilken kvalitet og funksjonalitet du ønsker på din ytterdør.

identity-black-scenery

Innerdører

Swedoor sitt store utvalg av innerdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne en dørløsning som passer til både smak, behov og økonomi. De fleste innerdører kan leveres som pardør, skyvedør eller i spesialmål. Finn en innerdør til ditt hjem.

INNERDØR UNIQUE 03L