ITW

ITW Construction Products  AS er en av Norges ledende leverandører på innfestingsprodukter til byggevarebransjen.  Hver dag arbeider ITW målrettet på å utvikle nye, mer intelligente produkter og tjenestekonsepter som kan lette festeoppgaver for snekkere, entreprenører og rådgivende ingeniører under alle byggets faser.

Sortimentet til ITW dekker alle typer festeoppgaver i tre, betong, stål og gips – og det er markedets bredeste. Deres portefølje omfatter pt. mer enn 5.000 artikler og De oppdaterer hvert år sortimentet med nye spennende produkter og mer intelligente løsninger, som sparer tid, forbedrer kvaliteten og øker komforten for de utførende på byggeplassen. Med andre ord er produktene deres er skapt for sikre effektivt feste i alle byggets faser.

Sortimentet er primært bygd opp rundt:

  • Paslode
  • SPIT
  • NKT Fasteners
  • Adjufix®

Med disse fire anerkjente produktmerkene i ryggen står vi sterkt i konkurransen om leveranser til både det norske og det europeiske markedet.

Transparent logo banner
Foto: ITW

Paslode - Alltid først med nytenkning av skuddpistoler for tre

Paslode er en av verdens største og mest innovative produsenter av produkter for innfesting i tre. Ikke minst de slangefrie festeverktøyene som spiker-, stift-, dykkert- og krampepistoler er de fleste profesjonelle håndverkere kjent med.

SPIT - et sterkt program for stål, betong og gips

SPIT er merket for deg som jobber profesjonelt med byggeoppgaver i stål, betong og gips. I sortimentet vårt finner du festeverktøy og festeprodukter av høyeste kvalitet: Kjemiske og mekaniske ankere, gass- og kruttdrevet skuddmontasje, boring, meisling og diamantteknikk.

Spit Boltepistol

Lær mer om ITW på hjemmesiden deres

www.itw.no