Icopal

Kvalitet i 120 år

Icopal produserer takshingel og asfalt takbelegg, samt viktig tilbehør til taket. Icopal asfalt takbelegg finnes til både skrå og flate tak, med ulike kvaliteter, farger og leggeteknikker. Icopal-produktene sikrer at taket holder lengst mulig, takket være høy kvalitet og velprøvde produkter som har blitt videreutviklet i over 100 år.

 

Takshingel

Byggets femte fasade skal motstå frost, nedbør, sol og vind. Takshingel fra Icopal er et solid og trygt takbelegg som beskytter taket mot vær og vind i flere tiår. Våre takshingel-produkter passer til både hus og hytte, og er enkelt å legge, enkelt å frakte og krever lite forarbeid for både profesjonelle og den nevenyttige boligeieren. Takshingel fra Icopal har en levetid på over 30 år, og en produktgaranti på 20 år.

Takrenner

BMI leverer en rekke produkter som er viktige for å holde bygget tett, trygt og funksjonelt. Med et godt takrennesystem fra BMI unngår du vannsprut og nedfukting av vegg, samt fuktangrep på fasade, sokkel og grunn. Takrenner er en viktig del av helheten for å sikre at bygget holder seg lenge, og at verdiene i bygget beskyttes mot uheldige fuktskader.

Takrenner