Gardena

GARDENA har hovedkontor i Ulm i Tyskland og er det foretrukne varemerket for hagepleie for millioner av hus- og hageeiere over hele verden. Det skyldes at GARDENA tilbyr et komplett utvalg av alt det nødvendige – uansett om det er vanningssystemer, pumper, plenpleie, pleie av trær og busker, hageredskaper eller jordkultivering. I dag er GARDENA Europas ledende varemerke innen hageredskaper av høy kvalitet og har representanter i mer enn 80 land over hele verden. Man må ha hjertet med når man henvender seg til dem som betrakter hagen som et pusterom nær naturen og et sted for velvære, rekreasjon og moro.

Transparent Gardena logo banner
Foto: Gardena

Robotgressklipper

En vakker plen er ett av de mest ønskede elementene i hager rundt om i hele verden. Ordentlig plenstell er nøkkelen til å sikre at plenen din ser grønn og sunn ut. Dekk alle aspekter av plenstellet med utstyr fra GARDENA.

Robotgressklipper fra Gardena

Løsninger for slangeoppbevaring

GARDENA slangeoppbevaring tilbyr brukervennlige løsninger for maksimal komfort. Med våre modeller er slangen alltid pent sammenrullet og klar til bruk - enten du trenger vann i hagen din, på terrassen eller balkongen eller til og med på farten. Våre slangeoppbevaringsløsninger er av høy kvalitet: vi tilbyr en utvidet garanti på 5 år. *

Veggslangeboks fra Gardena