Fischer

Løsninger for Gjør-Det-Selv brukeren

 

Fischer har den rette løsningen for enhver applikasjon En ganske spesiell, når det trengs - eller en universal plugg for alle typer vegger. Hvilken plugg velger jeg i hulrom, murstein, betong eller platemateriell som for eksempel gips? Hvilken plugg er den rette for min applikasjon? Har du noen gang spurt deg selv om disse spørsmålene og ikke funnet svaret, og det nye veggskapet ditt henger på hell?

Mann holder festemateriell fra Fischer

Produktsøker appen

Produktsøkeren er også tilgjengelig som en gratis app for smarttelefonen eller nettbrettet: i App Store for iOS-enheter i Play-butikken for Android-enheter Med bare noen få klikk vil hver DIY-entusiast også lære alt om festeelementer, byggematerialer og installasjon.

Produktsøker appen fra Fischer

Finn raskt frem til din plugg med vårt fargekodesystem!

 

Med denne hjelpen kan du umiddelbart avgjøre om du bare trenger plugger fra fischer eller for eksempel også de riktige skruene, krokene og vinkelkrokene. Videre kan fischer-fargekodesystemet, som umiddelbart leder deg til ditt byggematerialet, gjøre det enklere for deg å finne riktig plugg for din applikasjon. I tillegg vil du finne piktogrammer på produktemballasjen med informasjon om maksimale laster i kilo, samt andre monteringsanvisninger.

Du har funnet hyllen og nå skal du henge den på veggen - for å henge den opp på en sikker og varig måte må du finne den riktige plugge og skruen om nødvendig. Så kom deg til nærmeste forhandler og finn din løsning - i butikken må du ha svar på noen spørsmål for å finne din plugg. Valg av plugg kommer ann på vekten på det som skal henges opp og i hvilket byggematerialet det skal festes i. fischer har en løsning til alle behov - og med hjelp av topskilter og fargekodesystem finner du frem.

Fischer fargekodesystem

Lyst å lese mer om Fisher og deres produkter? 

Besøk fischernorge.no