Huseierne

Er du medlem av Huseierne kan det lønne seg å handle byggevarene hos Montér. Hos oss får du inntil 45 % rabatt på byggevarer og alt du trenger til bygge og oppussingsprosjektet ditt!

Medlemsrabatter på inntil 45 %

Som medlem av Huseierne får du alltid fast rabatt på byggevarer hos Montér. Rabattsatsene varierer fra -10 til -45 % på de ulike varegruppene. Her er noen eksempler på rabatt på utvalgte produktgrupper:

 • Gulv (parkett, laminat og vinyl): Inntil 10 %
 • Garasjeporter: Inntil 15 %
 • Maling, fugemasse, lim og sparkel: Inntil 15 %
 • Takprodukter: Inntil 15 %
 • Trelast: Inntil 15 %
 • Hvitevarer: Inntil 25 %
 • AUBO kjøkken: 25 %
 • Vinduer fra Gilje, Natre, NorDan og Lyssand: Inntil 45 %

De beste betingelsene

Rabatt som tilbys medlemmer i Huseierne trekkes fra pris på hylleforkant. For å sikre at Montér er konkurransedyktig i forhold til markedet er det en automatisert «best pris» kontroll i kassen. Dersom en vare er på kampanje eller på nettoprisliste vil denne erstatte medlemsprisen dersom prisen er bedre. Dette betyr at medlem alltid får den beste prisen som er tilgjengelig.

Alltid 2 % Huseierrabatt

Alle medlemmer får alltid 2 % Huseierrabatt på sluttsummen når du handler. Dette gis på alle varer og 2 % ekstra rabatt vises på kassalappen.

Ønsker du å vite hvilken pris du får som medlem?

Når du registrerer ditt Huseierne-medlemskap på monter.no/min-side kan du enkelt se dine rabatterte priser på monter.no. Du kan også spørre i ditt byggevarehus.

Ønsker du å handle på nett?

Om du ønsker å handle på nett kan du opprette en profil på monter.no. Her fyller du inn ditt medlemsnummer hos Huseierne og du vil se dine rabatterte priser på monter.no. 2 % huseierrabatten trekkes fra på sluttsummen ved betaling.

Opprett profil eller logg inn

Medlemskap i Huseierne og Montér Kundeklubb

Som medlem i Huseierne kan du også være medlem i Montér Kundeklubb og få fordelene som er inkludert i Kundeklubb. Om du ikke er medlem kan du enkelt melde deg inn her.

Har du glemt medlemsnummeret ditt? 

Har du glemt medlemsnummeret ditt? Send SMS med HUSEIER til 2007 så sender mottar du medlemsnummeret ditt dersom du er medlem.

Er du ikke medlem?

Eier du din egen bolig og er opptatt av vedlikehold og byggeprosjekter, da er det smart å bli medlem av Huseierne. Du kan melde deg inn her eller send SMS HL10 til 2007.

Vi hjelper deg!

Trenger du hjelp er vårt Kundesenter åpent alle hverdag fra kl 08.00-20.00 både på telefon og chat. Vi kan hjelper deg med produktspørsmål, lagerbeholdning eller å bestille varer som kan hentes i byggevarehus eller leveres hjem. Du kan også sende oss mail.

Les mer og ta kontakt med Kundeservice

Vilkår

 • Du får rabatt i alle Montér byggevarehus, i tillegg Optimeras anlegg i Trondheim, Arendal, Grorud og Ålesund.
 • Rabatten får du uansett om du handler kontant, med byggekonto eller med Montérkort.
 • For å få rabatt behøver du kun bruke medlemsnummeret ditt.
 • Rabattene varierer på ulike varer, og gjelder ikke på kampanjevarer eller nettopriser, da dette er allerede rabatterte priser, men som medlem får du alltid 2 % Huseierrabatt på både ordinære avtalepriser og kampanjepriser.
 • Avtalen gjelder kun for privatkunder og kan ikke kombineres med andre rabatter fra for eksempel byggefirmaer, ferdighus eller prosjekter.