Boligbyggelagenes medlemsfordeler

Er du medlem i boligbyggelag tilknyttet Boligbyggelagenes medlemsfordeler kan det lønne seg å handle byggevarene hos Montér.

Nå får du som medlem tilknyttet Boligbyggelagenes medlemsfordeler bonus og rabatt når du benytter Boligbyggelagets medlemsavtale.

Gjør handelen hos Norges største byggevarekjede!

Montér er Norges største byggevarekjede og vi har alt du trenger til ditt bygge- og oppussingsprosjekt. Hos oss får du alt innen maling, gulv, kjøkken, garderobe, bad, trelast, listverk, verktøy og alt til uterommet. 

Her kan du se hvilke byggevarehus avtalen gjelder

Alltid 5 % bonus på alt av byggevarer

Som medlem tilknyttet Boligbyggelagenes medlemsfordeler får du 5 % bonus på dine kjøp hos byggevarekjeden Montér.
Bonus er kroner rett inn på din konto. I tillegg til bonus får du også rabatt på ordinære varer og bestillingsvarer.

Hvordan få bonus?

Ved å benytte Boligbyggelagenes medlemsfordeler får du bonus på dine kjøp. Bonus får du også som medlem av Montér Kundeklubb. Boligbyggelagenes fordelsprogram kan ikke kombineres med andre fordelsprogram eller avtaler hos Montér om du ønsker å få bonus. For å få bonus på dine kjøp hos Montér må du betale med ditt registrerte betalingskort. Husk å registrer ditt bankkort eller kredittkort i forkant av handelen. Her kan du registrere ditt betalingskort.

Hvordan få rabatt?

Som medlem i Boligbyggelaget får du også rabatt når du velger å benytte deg av Boligbyggelagets medlemsfordeler og uoppfordret vise frem ditt gyldige medlemsbevis i kassen.
Medlemsrabatt i Boligbyggelaget er

  • 5% rabatt på ordinære varer
  • 10% rabatt på innerdør, ytterdør, garderobe og peis (bestillingsvarer)
  • Inntil 35% rabatt på vindu og balkongdør (bestillingsvarer)

Rabatt gjelder ikke nettopriser og kampanjepriser. Rabatt som tilbys trekkes fra pris på hylleforkant. For å sikre at Montér er konkurransedyktig i forhold til markedet er det en automatisert «best pris» kontroll i kassen. Dersom en vare er på kampanje eller på nettoprisliste vil denne erstatte medlemsprisen dersom prisen er bedre, er rabatt du får i kraft av ditt medlemskap. Dette betyr at medlem alltid får den beste prisen som er tilgjengelig.

Vi hjelper deg!

Trenger du hjelp er vårt kundesenter åpent alle hverdager fra 08:00 - 18:00 både på telefon og chat. Vi kan hjelpe deg med produktspørsmål, lagerbeholdning eller å bestille varer som hentes i byggevarehus eller leveres hjem til deg.

Les mer og ta kontakt med Montér kundesenter