Rabattavtale med Agrol

Montér tilbyr egen avtale for landbruket fremforhandlet av Norsk Bondelag og Norsk Felleskjøp hvor du som Agrol bruker kan spare tid og penger på oppussing, nybygg og renovering. Med rabattavtalen får du rabatt på byggevarer, trelast, maling, jernvare og mer.

De beste betingelsene

Rabatt som tilbys Agrol-brukere trekkes fra pris på hylleforkant. For å sikre at Montér er konkurransedyktig i forhold til markedet er det en automatisert «best pris» kontroll i kassen. Dersom en vare er på kampanje eller på nettoprisliste vil denne erstatte Agrol-prisen dersom prisen er bedre. Dette betyr at brukere alltid får den beste prisen som er tilgjengelig.

Ønsker du å bli Agrol-bruker? 

Sjekk om du kan bli bruker og les om hvem Agrol gjelder for på Agrol sin hjemmeside.

Vi hjelper deg!

Trenger du hjelp, eller ønsker å koble deg som Agrol-bruker til kundenummeret hos Monter? Besøk ditt nærmeste Montér byggevarehus, så hjelper de deg gjerne med dette!

Trenger du hjelp er vårt Kundesenter er åpent alle hverdag fra kl 08.00-20.00 både på telefon og chat. Vi kan hjelper deg med produktspørsmål, lagerbeholdning eller å bestille varer som kan hentes i byggevarehus eller leveres hjem. Du kan også sende oss mail.