-25% på alle AUBO-kjøkken til alle medlemmer av Montér kundeklubb

KAMPANJEPERIODE: 30. JANUAR- 19. FEBRUAR 2022 

Tilbudene gjelder i kampanjeperioden eller så langt beholdningen rekker. Tilbudene kan ikke benyttes ved kjøp knyttet til Optimera sine profesjonelle kunder, byggmestere, boligprodusenter, utbyggere og entreprenører.

Noen av produktene er skaffevarer og det kan tilkomme frakt. Vi tar forbehold om trykkfeil. Bildene kan fravike fra produktene. Vareutvalget kan variere i de ulike byggevarehusene.

Er du ikke medlem av Montér kundeklubb? Meld deg inn her

ET KJØKKEN BYGGET PÅ DANSK DESIGN OG KVALITET

Danske AUBO står støtt på en grunnmur av nøyaktighet, ærlighet og anstendighet.

Gjennom å etterstrebe den perfekte balanse mellom form og funksjon, sørger de for at estetikk, håndverk og byggekvalitet alltid går hånd i hånd – og ikke på akkord med hverandre.

Ved å velge et kjøkken fra AUBO kan du være sikker på at du får dansk håndverk av høy kvalitet. Vi i Montér hjelper deg mer enn gjerne med å realisere din kjøkkendrøm! Med fokus på å finne gode løsninger som møter dine behov sørger vi for å gjøre kjøkkenet til den perfekte rammen rundt et godt hjemmeliv.

Med god kjennskap til AUBOs brede spekter av løsninger, utførelser og materialer hjelper vi deg å tilpasse kjøkkenet etter dine behov og personlige stil. På den måten kan du være sikker på at du får et solid kjøkken som vil vare i mange år – og som du vil ha stor glede av.

I tillegg til å levere kjøkken bygget på dansk design og kvalitet, vil du ved kjøp av et AUBO-kjøkken oppleve rask levering, ledende dokumentasjon innen bærekraft og en utvidet produktgaranti på opptil 25 år.

Vi sier som AUBO: AUBO – DANSK KJØKKEN PÅ SITT BESTE.

Se alle våre kjøkkenmodeller her