Nå kan du få ytterdøren ferdig montert. Vi gjør jobben fra A-Å.

Ferdig Montert - Vi hjelper deg fra A-Å!
Ferdig Montert er en tjeneste som gjør det enkelt og trygt for deg som kunde å få hele jobben gjort. Vi samarbeider med lokale, profesionelle håndverkere som vil utføre jobben og Montér sørger for at monteringen blir profesjonelt gjennomført til avtalt tid og pris. 

Hvordan fungerer Ferdig Montert?
Ønsker du montering av ytterdør, balkongdør eller vindu, gir vi deg en pakkepris på produkt og montering. Du tar kontakt med ditt lokale byggevarehus. Vi gjør avtale med en lokal håndverker og kontakter deg for avtale når oppdaget kan utføres. 

Vi tar hele ansvaret
Når du kjøper Ferdig Montert hos oss tar vi hele ansvaret.
Du får èn pris å forholde deg til for hele jobben fra A-Å. Du finner ytterdøren, balkongdøren eller vinduet du ønsker deg, vi finner en profesjonell lokal håndverker som utfører jobben.

Ønsker du eller må det gjøres endringer utover det som inngår i den faste og avtalte monteringsprisen, blir du kontaktet av håndverkeren og tillegget i prisen godkjennes av deg før arbeidet kan starte. Når monteringen er fullført går du gjennom arbeidet sammen med håndverkeren for å sikre at du er fornøyd med jobben som er gjort. Vi følger opp håndverkeren, og du mottar faktura for det ferdige arbeidet fra oss.

Trygt og enkelt 
Vi garanterer å samarbeide med lokale og profesjonelle håndverkere. Våre håndverkere har gjennomført opplæring i vårt konsept Ferdig Montert og vil følge deg opp slik at du blir fornøyd med resultatet. Ved bestilling betaler du 50% av totalsummen. Det resterende beløpet gjøres opp når håndverkeren er ferdig og du har godkjent arbeidet. 

Garanti og reklamasjon
Reklamasjon bør skje hurtigst mulig og uten opphold, men må senest skje 2 år etter at du fikk varen i din fysiske besittelse. Dersom varen er ment å vare vesentlig lengre er fristen 5 år. De produktene som har garantier utover reklamasjonsreglene i forbrukerkjøpsloven vil ha informasjon om dette sammen med produktbeskrivelsene på hvert enkelt produkt. Garantiene gjelder i Norge. 

Hvor tilbyr vi tjenesten?
Montér tilbyr tjenesten Ferdig Montert inntil 30 km kjøreavstand fra Montér byggevarehuset tjenesten er bestilt. Ved lenger avstand vil tillegg i prisen tilkomme. Det må være kjørbar bilvei til monteringssted.

Befaring
Ofte kan det være vanskelig å vite eksakt hvilke mål som skal oppgis for å bestille et produkt. Vi tilbyr at en av våre profesjonelle håndverkere gjennomfører en befaring til en fast pris. Håndverkeren vil da kunne fortelle deg hvilke produkter som kan passe og hva som må gjøres for å sette inn produktet. Håndverkeren vil også kunne fortelle deg hva som eventuellt må gjøres av ekstraarbeid for å gjennomføre monteringen. Vi vil da sammen med håndverkeren gi en fast pris på det som tilkommer av tilleggskostnader.

Hva må du sørge for?
Tjenesten Ferdig montert forutsetter at montøren enkelt kommer til der hvor produktet skal monteres.

Betaling
Ved bestilling betaler du 50% av totalsummen. Det resterende beløpet gjøres opp når håndverkeren er ferdig og du har godkjent arbeidet. 

Feil og mangler
Du vil forholde deg til Montér om det skulle oppstå feil eller mangler med produktet eller monteringen og ikke håndverkeren. Dette for å gjøre det enkelt og trygt for deg som kunde. Om det er feil eller mangler kontakter du Byggeservice i det byggevarehuset du har lagt bestillingen og vi vil følge opp videre. Vi forbeholder oss retten til å kunne følge produktleverandørens reklamasjonsregler, samt avtalen vi har med den utførende profesjonelle håndverkeren. Dersom du skulle ombestemme deg før montering kan du avbestille Ferdig montert inntil 5 virkedager før avtalt montering.

Ofte stilte spørsmål om "Ferdig Montert"

- Hvor gjelder Ferdig Montert? 
Gjelder innen en kjøreavstand på inntil 30 km fra byggevarehus hvor "Ferdig Montert" er solgt. For lengre avstand kan det tilkomme ekstra kostnader. 
- Tar dere med avfall? 
Der kunden ber om det, kan håndverker ta med demonterte produkter og avfall mot et tillegg i prisen. 
- Hvilke dører gjelder for "Ferdig Montert"? 
Det gjelder standard enkel ytterdør og balkong- /terrassedør. 
Gjelder ikke; dør med sideglass, skyvedør og ståldører. 
- Hva regnes som tilleggsarbeid?
Justering av lysåpning, skifte av vannbord, stendere, kledning rundt dør/vindu, murpuss m.m. 
- Er det noen størrelsesbegrensning på vindu? 
Det gjelder skifting av vindu som kan løftes på plass uten hjelp av kran. Ut over dette er det ingen størrelsesbegrensning. 
- Hvordan gjøres betalingen? 
Kunden skal betale 50 % av totalsummen ved bestilling. Resten gjøres opp etter at jobben er utført. Vi anbefaler å opprette Montérkonto