Historien om AUBO Kjøkken og Bad

 

AUBO_Jens_669x420.jpg

Lang erfaring

Det er godt og vel 35 år siden danske Jens Bertelsen og kona Grethe i 1985 startet opp AUBO Kjøkken & Bad. De to satset det de kunne på bedriften: Tid, energi og penger. Jens forteller at de måtte utøve fleksibilitet og stødighet i arbeidet, vise troverdighet og ikke minst respekt.

Det harde arbeidet viste seg lønnsomt, og i dag har paret mer enn 100 medarbeidere med seg på laget, alle med sin unike rolle i den daglige driften. Sammen sørger de for å levere kjøkkenløsninger av høy kvalitet, med gjennomtenkt design og fornuftige priser, i hele Norden.

5500 kjøkken i året

Kjøkken fra AUBO kommer i så mange ulike materialer og design at de kan tilpasses både den lille, plasseffektive leiligheten i byen, og den store, prangende villaen ute på landet. Kanskje er det derfor selskapet har gjort så stor suksess i landet vårt: Omtrent 3 av 5 kjøkken fra AUBO-fabrikken, skal faktisk til norske hjem. Det tilsvarer ca. 5500 kjøkken i året, bare i Norge!

Familiebedrift

Jens har vært en aktiv og sentral del av AUBO frem til oktober 2021, da han gikk brått bort. Heldigvis lever ikke bare Jens sin mentalitet og hans verdier videre i AUBO, familien Bertelsen er også fortsatt en naturlig del av hverdagen hos AUBO. Grethe som etablerte selskapet sammen med Jens, jobber videre i ordreavdelingen. 

Se alle kjøkken fra AUBO

Miljømerket kjøkken

Nytt kjøkken med god samvittighet

BREEAM-NOR er verdens eldste og Europas mest utbredte miljøkonsept når det gjelder inneklima og bærekraft. Kort sagt forteller BREEAM-merkingen oss hvor bærekraftig et byggeprosjekt eller et produkt er.

Det tok tre år med hardt arbeid for å komme dit, men Jens og Grethe klarte å bli først ut i Danmark med å levere BREEAM-dokumentert kjøkken. Nyheten vekket begeistring: Byggmestere over hele landet er nå jevnlig innom Montér for å tegne nettopp AUBO-kjøkken til sine kunder.

Du trenger ikke være byggmester selv, for å få miljøsertifisert kjøkken hjemme - Stikk innom et av våre 44 kjøkkensentre, eller book en gratis kjøkkentime så hjelper vi deg i gang!

Hvorfor velge kjøkken fra AUBO

1. Sikkerhet og stabilitet

Gjennom tre tiår har AUBO satt alt inn på å skape de beste opplevelsene for sine kunder. Denne gjengen kjemper intenst – og gjerne i motvind – for sine verdier.

2. Kjøkken i alle prisklasser

Med det store utvalget, oppfyller AUBO stort sett alle kjøkkendrømmer. Ingenting er for stort eller for lite. Det skal bare passe for deg. Se alle våre kjøkken her.

3. Meget høye krav til kvalitet

For AUBO er det en æressak å stå inne for sine produkter. Bedriften samarbeider konsekvent med de beste, vesteuropeiske produsentene, og leverer miljøsertifiserte produkter som bidrar til mer bærekraft.

4. Gratis tegning av kjøkken

For å få akkurat den løsningen du drømmer om, må du kunne se det hele for deg. Hos Montér hjelper vi deg å tegne AUBO-kjøkkenet ditt i 3D, slik at du får det akkurat som du vil.

5. Håndplukkede håndverkere

I Montér hjelper vi deg gjerne med å finne den best egnede håndverkeren i ditt distrikt, til å utføre jobben. Slik at kjøkkenet blir montert helt riktig, til avtalt tid.

6. Kjøkken levert hjem til deg

Det er mye som kan gå galt med større oppussingsprosjekter, men vi hjelper deg hele veien. Fra første besøk og tegnetime, til den siste tilpasning. Når du har bestilt ditt AUBO-kjøkken, leverer lastebilen på adressen din, til avtalt tid.

7. Inntil 25 års garanti

AUBO yter inntil 25 års garanti på sine kjøkken, under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsveiledningen er fulgt. Garantien trer i kraft den dagen varene blir levert.

8. Forhandlere i hele Norge

Vi har 44 kjøkkensentre rundt om i landet, hvor du kan se de ulike kjøkkenmodellene utstilt og få hjelp til planleggingen. Se listen over Montér kjøkkensentre her.

Kjøp av nytt kjøkken kan være litt av en jobb. Med plan AUBO veileder de deg hele veien - enkelt og oversiktlig  

PlanAUBO_Monter.jpg

Start her