Har du en gjenstand  med en farge du liker veldig godt eller som betyr mye for deg? En bok, et putetrekk, eller kanskje et klesplagg? Ta det med til oss, så skanner vi fargen og blander maling med akkurat samme farge. Med fargeskanneren får vi frem en unik fargekode, som vi bruker når vi blander malingen. Og du? Tjenesten er helt gratis!

Dette er OPUS-maling

Blant flere malingsmerker tilgjengelig, kan vi anbefale OPUS-maling.
OPUS er vårt eget varemerke, og består blant annet av en komplett serie med både interiør- og eksteriør-maling, grunning, maleverktøy og annet tilbehør til malearbeidet. 

Vi selger kun maling av ypperste kvalitet, for at du skal få det beste resultatet når du velger å handle hos oss. Du kan være helt sikker på at OPUS-maling har like god, eller bedre kvalitet enn andre malingsmerker.

Se vårt utvalg av OPUS-maling

 

Må være en ”solid” farge

For at fargekoden skal bli helt riktig, er det en forutsetning at fargen på gjenstanden du tar med er en såkalt «solid», eller ”hel” farge. Skanneren kan ikke plukke opp for eksempel gradienter.
Er du usikker på om fargen på gjenstanden du har sett deg ut er solid, tar du den bare med deg til oss, så vurderer vi der og da om fargekoden vil bli korrekt. Du betaler ingenting for tjenesten.

Sertifiserte malingseksperter

Vi har tro på at et bredt utvalg til riktig pris skal gi deg trygghet når du handler. Og vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss – Trygg på at du har fått med deg riktig type maling, korrekt mengde og gode tips og råd til malerprosjekt ditt.

Derfor har vi i alle våre Montér byggevarehus, sertifiserte malingseksperter med høy faglig kompetanse som står klare for å hjelpe deg.

100% Fornøyd-garanti

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med ditt kjøp av OPUS-maling, kan du alltids komme tilbake og bytte til en annen maling i samme prisklasse. Dette gjelder også selv om du har åpnet og brukt produktet, men husk at det må skje innen 10 dager.
For å benytte garantien må original kvittering fremvises i byggevarehuset der varen ble kjøpt, så husk å ta den med når du kommer. Merk at garantien ikke gjelder ved feil fargevalg.

Mer om 100% Fornøyd-garantien