Om Montér

Montér er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1 900 ansatte og over 8 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170 000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Optimera er en fremtidsrettet virksomhet med en rekke forretningsområder:

Montér er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 90 byggevarehus med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger.

Optimera Proff tilbyr håndverkere, byggmestere og entreprenører et rendyrket proffkonsept gjennom egne proffsentre og byggevarekjeden Montér. Konseptet omfatter et profftilpasset sortiment, tidsbesparende kundeløsninger, høy kompetanse og rasjonell logistikk.

Optimera Handel er selskapets salgskanal mot industri og frittstående forhandlere, og står bak Byggi som er kjedekonsepter for lokale faghandlere innen interiør, jernvarer og byggevarer. Optimera Handel innbefatter også Optimera Sikring & Lås, og Optimera Marine, som er et nytt satsingsområde rettet mot norsk og internasjonal skipsbyggingsindustri.

Optimera Byggsystemer tilbyr et bredt spekter av tekniske tjenester og produserer prefabrikkerte produkter; komplette konstruksjonspakker, ferdige elementer og skreddersydde takstoler. Optimera Byggsystemer innbefatter også Optimera Tomteutvikling som tilrettelegger og igangsetter boligfelter for utbygging.

Optimera Logistikk tar seg av varemottak, lagerlegging og transport med 290 aktive medarbeidere, 9 logistikklagre og 100 distribusjonsbiler. Optimera Logistikk tilbyr rasjonelle og kundetilpassede logistikkløsninger og skal være en aktiv logistikkpartner gjennom hele byggefasen. Våren 2014 ble det etablert et nasjonalt logistikksenter ved hovedkontoret i Oslo. Det skal sikre kontinuerlig utvikling av våre logistikktjenester.

Trenger du å komme i kontakt med oss?

 

Del denne siden på Facebook Del denne siden på Twitter Skriv ut denne siden