Alt om vinduer

Vinduene har mye å si for hjemme ditt, både for utseendet og inneklima. Vi kan tilby alle typer vindu, og hjelper deg med å velge de vinduene som passer for deg – alltid til en god pris!

Slik kjøper du vinduer hos Montér 

Vinduer må som regel tilpasses til hvert enkelt byggeprosjekt, og vi hjelper deg med å få akkurat de vinduene du vil ha. Vi har noen få standard vinduer til salgs her på nett på monter.no, men vi tilbyr alt som våre leverandører har i deres sortiment. Om du trenger noe som er litt ekstra spesielt, så kan vi hjelpe deg med dette også. Vi tilyr kvalitetsvinduer fra leverandører som Nordan, Natre, Gilje, Lyssand-Frekhaug, Uldal og Velux.

Vi skreddersyr vindusoppsett for deg

Enten du skal ha vindu til et moderne tilbygg, eller du skal rehabilitere en herskapelig hytte, så har vi vinduer som passer. Vi skreddersyr vinduer akkurat til ditt byggeprosjekt.

Alltid lavpris på vinduer - sjekk ut vår prismatch

Det kan være en jungel av priser der ute, men vi har alltid lavpris på vinduer. Hos oss får du hjelp til å finne de riktige vinduene for deg. Dessuten prismatcher vi standardiserte vinduer og kan tilby vinduer til en svært konkurransedyktig pris. 

Ta kontakt for bestilling

Våre byggevarehus har lang erfaring med små og store byggeprosjekter og vi anbefaler at du besøker ditt nærmeste byggevarehus for å få veiledning til kjøp av vindu. Montér har et bredt utvalg og gode logistikkløsninger, så du vil raskt kunne få vinduene dine. Vi kan både bistå med hjemlevering og montering.

Ta kontakt med ditt nærmeste Montér byggevarehus for rådgivning og kjøp av vindu. 

Utvalgte vinduer hos Montér

Hvordan bytte eller sette inn et vindu?

Dersom du skal i gang med å bytte vinduer i boligen, har vi byggeprosjektet for deg! Her viser vi deg hvordan du bytter vindu, fra start til slutt - montering, tetting og omramming, for å nevnen noe. Sjekk ut byggeprosjektet i sin helhet her. 

Smarthus og andre vindusegenskaper

Et vindu i dag kan ha mange egenskaper; Hindre varmetap, lydisolering og solkjerming, for eksempel. Du kan også ha smarte løsninger for å styre vindu.

Har du noen gang vært i tvil om alle dører og vinduer er lukket?

Vår leverandør Gilje kan tilby Gilje Sense i dører og vinduer. Da har du full kontroll på om huset ditt er lukket og låst. En enkel app på mobiltelefonen gir deg oversikt over alle dører og vinduer koblet til Gilje Sense. 

Vindu i tre og aliminium

Vi leverer materialer i treverk som er ment for å vare. Ønsker du en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse og ekstra lang levetid bør du vurdere aluminiumsbekledning. På innsiden får du alle fordelen ved et trevindu, mens du på utsiden får et robust produkt som holder uværet på avstand. Du kan selvfølgelig velge farge selv, på både aluminiumsprofiler og trevinduer.

vindu

Solskjerming

Det fins mange måter å stenge for sola og sørge for å holde temperaturen ned inne. En mulighet er solskjerming i selve vindusglasset. Dette kan vesentlig redusere hvor mye rommet blir oppvarmet. En annen er såkalt screen med solskjerming utenfor selve vinduet. Dette er løsninger som er integrert i vinduet og som våre byggevarehus kan hjelpe deg med.

Kanskje et takvindu er det du trenger?

Med et takvindu kan du få inn dagslys på nye steder, kanskje få utnyttet loftet på en hel annen måte. Les våre artikler om takvinduer fra Velux her.