Garderobe til alle rom

En godt planlagt og visuelt estetisk garderobeløsning egner seg til alle hjemmets rom. Enten du ønsker orden i entréen, bedre oppbevaringsplass på soverommet eller har behov for en skyvedørsløsning på vaskerommet, har vi skyvedørene og oppbevaringsløsningen du trenger!

   transparent skyvedør i modellen Northern Light
  Ved valg av de transparente skyvedørene i modellen Northern Light, får du det beste av to verdener; en effektiv romdeler og en bedre romfølelse av rommet innenfor. Foto: Montér

  Entréen du lengter hjem til

  Se for deg å komme hjem fra jobb og bli møtt av orden og ryddighet i det du kommer inn døren. Kanskje virker det fjernt når man har små barn, jobber fulltid og også ønsker tid for seg selv.  Løsningen er en garderobe med oppbevaringsløsning som både er stilfull og praktisk.

  Velg blant garderobemodellene fra Opus og få en oppbevaringsløsning som hjelper deg når du stresser av gårde om morgenen, ønsker deg velkommen hjem etter en hektisk arbeidsdag, og forenkler hverdagens gjøremål.

  Lag ditt eget smarte skyvedørsgarderobe med den fleksible og stilfulle dørmodellen Essence. Gi hvert familiemedlem sin egen plass til sko, klær og ting, slik at de lettere kan holde orden selv. Da slipper du å gjøre det.

  Har du en smal gang? En skyvedør med speil gir både lys og romfølelse. La de andre skyvedørene ha samme farge som veggene, så vil gangen virke enda større.

  Har du en stor gang? Skap romslig oppbevaring med brede designede skyvedører som møter deg når du kommer inn. Skjul jakker, sko, vesker, skjerf, votter og luer – alt sortert på hyller, i skuffer og på klesstenger. Bak skyvedørene kan du også gjemme bort barnas leker, skateboard, innebandykøller og skøyter.

  Barnerommet som organiserer seg selv

  Ville det ikke vært nydelig hvis barna syntes det var både lett og morsomt å rydde? Sammen kan vi gjøre det lettere for dem å gjøre det, og komme nærme en slik virkelighet. Skyvedører krever ingen svingplass, kan utnyttes maksimalt fra gulv til tak, og du kan enkelt supplere med en innredning som tilpasses akkurat ditt barns behov.

  Med dørmodellen Selection har du mange farger og utfyllinger å velge mellom. Hva med å velge en dør med speil, slik at barna kan speile seg når de kler seg ut? Skyvedørene ruller lett på sine stabile hjul, slik at barna selv kan åpne og lukke dem.

  Inviter barna med i planleggingen av oppbevaringsløsningen i garderobeskapet. Sørg for å gi plass til alt de har behov for på rommet sitt – leker, brettede klær, hengende klær, sko, papir og penner, sportsutstyr, bøker osv. Ikke glem å ta med uttrekkbare skuffer og skuffer med små rominndelinger så barna kan oppbevare ting på sitt eget lille sted!

  Tips! Husk at barna skal kunne nå tingene sine selv. På den måten kan de enkelt rydde selv. Og som vi vet, det som er lett, blir ofte også gøy! 

  Les mer om nyheten Opus og mer om hver modell

  Se garderobemodellene fra Opus

  Hjemmekontoret som ikke synes

  Kanskje er du på vei til å ta skrittet med å starte for deg selv, få mer frihet og tid med barna, og endelig gjøre det du alltid har drømt om? Å jobbe hjemmefra krever en del av familielivet når det gjelder plass, stressredusering og avskjerming. Bruk skyvedører for å skape en løsning som gir deg muligheten til å fokusere på jobb og konsentrere deg om arbeidsoppgavene, selv når barna er hjemme. 

  Montér diskré Superior skyvedører mellom to vegger og skap et separat lite rom. At denne løsningen har skjulte hjul gjør at den passer godt som romdeller og einer seg godt for walk-in garderober. Alternativt kan du installer de eksklusive Northern Lightdørene med skjulte hjul i det største rommet, og la dørene være stilige romdelere som bekrefter din interiørstil ut i stuen.

  Tips! Spar plass ved å sette inn et skrivebord i soverommets garderobe eller som del av stuas bokhylle. Når arbeidsdagen er over og du "går hjem", kan du enkelt lukke skyvedørene og nyte resten av dagen.

  Ro og fred i hjemmets private hjørne

  En godt planlagt garderobe gjør det enklere å finne klærne, og skaper et ryddigere, mer behagelig og fredelig soverom. Med minimalistiske Superior skyvedører skjuler du elegant tingene dine og gir deg selv roen og søvnen du trenger i en travel hverdag. En hjørneløsning utnytter dessuten plassen på en svært god måte. Alle skyvedørene vi fører er laget slik at de passer som hjørneløsning.

  Er soverommet lite? Da er skyvedører den perfekte løsningen, siden dørene ikke tar opp noe svingplass. I tillegg tilpasses garderobeløsningen du velger dine unike mål. Ved å velge speil på en av skyvedørene vil rommet dessuten oppleves større og lysere enn om du velger andre overflater. 

  stue med skyvedørsgardeobe fra opus
  Velg fronter i høyglans eller speil for å få rommet til å virke større og lysere. Foto: Montér

  Din drømme-garderobe

  Drømmer du om en garderobe, et adskilt dressing room eller en walk-in closet? Kjært barn har mange navn. Uansett hva du velger å kalle det, er en garderobe som dette en luksuriøs, effektiv og stilfull oppbevaringsløsning som du neppe vil angre på. Å tre inn i en adskilt garderobe kan gi det et rolig øyeblikk i en hektisk hverdag, og gjøre det enklere for deg både å velge klær, holde orden og skape en luksuriøs følelse i en ellers travel hverdag.

  Enten du har et helt rom til rådighet eller bare en liten krok, kan du gjøre det ryddig og velorganisert ved hjelp av en garderobeløsning. Kanskje har du plass til å flytte sengen noen meter fram, sette opp en vegg bak og muliggjøre en walk-in closet bak hodegavlen?

  Med eksklusive skyvedørmodellen Northern Light skaper du en stilfull front til garderoben din, selv om det ikke er lukket inn. 

  Book et møte med en av våre garderobespesialister

  Velg en hybrid! Ved å bygge garderoben som vist på bildet får du følelsen av walk-in og åpen garderobeløsning i ett. Foto: Montér

  Vaskerommet du trives i

  Å vaske klær ruver sjelden på topp over folks favorittgjøremål. Ville det ikke være mer moro å ta seg av klesvasken om oppgaven gikk raskt unna? Spørsmål er bare - hvordan oppnår du det?

  Det er en kjennsgjerning at klesvasken går raskere unna når klærne allerede er sortert, og vaskerommet er i orden. Med en gjennomtenkt og godt planlagt oppbevaringsløsning er det lett å holde orden, og du har et system for å sortere klærne etter hvert som de blir skitne.

  Bestill stilige og praktiske Selction skyvedører som du installerer foran oppbevaringen og vaskemaskinen og få en komplett garderobeløsning. Da kan du raskt og enkelt lukke igjen hvis du ikke rekker å bli ferdig før gjestene kommer.