Fred og ro med støydempende dører

Hjemmet bør være stedet for ro og harmoni, et sted for å lade batteriene etter en travel hverdag og for å hente overskudd etter lange dager. Har du tenkt på at valg av innerdører i hjemmet kan være med på å skape roen du trenger?

  gutt med musikkinteresse på rom der det er satt inn en støydempende dør
  Hold bråket innenfor rommets fire vegger med en støydempende dør fra Swedoor. Foto: Swedoor

  Unngå negativt støy med riktige innerdører

  Vaskerom, barnerom, tv-stue og bad er eksempler på rom hvor høy lyd er en faktor. Man tenker nok ikke så mye på det, men støy både på jobb og i hjemmet kan virke negativt på trivsel, prestasjonsevne og søvn. Vi har løsninger som gjør at lyden i størst mulig grad holder seg innenfor de fire veggene den er ment til å være. 

  Reduser støynivået med massive dører

  I tillegg til at innerdører produseres i forskjellige stiler, er de også bygd opp av ulike materialer. Oppbyggingen påvirker dørens funksjon og lydisolerende egenskaper. Husk dette når du skal kjøpe dør. Er du ute etter en dør som reduserer støynivået bør du gå for en innerdør med massiv kjerne.

  tre dører i ulike kvaliteter og materialer. velg mellom god, bedre, best
  Mange av våre byggevarehus har utstillinger hvor du kan teste effekten av lyddemping med forskjellige dører. Kom innom for en hyggelig fagprat og handel!

  GOD - Opus Clean

  • Moderne og elegant design
  • MDF-ramme
  • Lett kjerne

  BEDRE - Swedoor Stable

  • Massiv sponfyllingsdør
  • Støydempende effekt
  • Super vaskbarhet
  • Mange fargevalg

  BEST - Swedoor Unique 01L

  • Moderne design
  • Støydempende
  • Slitesterk overflate
  • Heltre ramme
  • Mange fargevalg og designmuligheter
  • Tilvalg som speil, tavle og whiteboard

  Mange av våre byggevarehus har utstillinger hvor du kan teste effekten av lyddemping med forskjellige dører. Ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus og hør om de har utstilling, så får du oppleve forskjellen på de ulike dørene.

  Se vårt utvalg av innerdører i nettbutikken

  Smartclose - dempet lukking av døren

  Lei av dører som smeller? Mange av oss kjenner igjen demping av skapdører og skuffer på kjøkkenet, men denne funksjonen kan du faktisk også få på dørene dine. 

  Smartclose er en dempet og diskré lukkefunksjon for innerdører, som gjør at døren lukker seg stille og rolig. Den fungerer slik at døren blir bremset opp med en demper som sklir inn i en magnetisk låsekasse. I tillegg er det skjulte beslag, som først kommer til syne når  døren lukkes. Prøv Smartclose på dørene dine du også, og få økt komfort i ditt hjem.

  Ønsker du å øke komforten i hjemmet ditt med Smartclose?

  Smartclose kan bestilles i alle våre byggevarehus. Ta kontakt med ditt nærmeste byggevarehus for pris, og for en hyggelig handel! 


  Tips!
  Massive dører og karmer med dempelist reduserer lyder som støy og slag betraktelig, og gir en behagelig følelse ved lukking av døren.


   

  Dørkarmer med dempelist

  For at døren skal fungere på en best mulig måte, er det viktig å sørge for dempet lukking. Dørkarmer med dempelist leveres ferdig montert i karmen eller som tillegg til eksisterende karm.

  I kombinasjon med massive dører reduseres lydgjennomgangen. Selv med lette dører vil forskjellen være merkbar. Bruk av dempelist i karmen gir en merkbar støydempende effekt mellom rommene. Bestill dørkarm med dempelist i en av våre byggevarehus og opplev gleden med en diskré og holdbar løsning. 

  Lurer du på hvordan du monterer innerdør? Vi viser deg hvordan i vår gjør-det-selv film med guide og huskeliste!

  Dørkarmer med dempelist