Superkost - en nyhet fra Jordan

Er du en av dem som gruer deg til den årlige fasadevasken av huset? Ikke fortvil, nå blir jobben enklere for deg. Jordan er ledende innen maleverktøy og rengjøring, og jobber stadig med innovasjon og utvikling for å forbedre produktene du trenger. Våren 2023 lanseres en helt ny vaskekost som gjør det enklere og mer effektivt for deg å vaske huset.

superkost fra jordan i bruk på terrasse
Med Jordan Superkost får du ren fasade på 1-2-3, og huset ditt vil se enda freshere ut. Den fungerer også godt for rengjøring av terrassen. Foto: Jordan

Superkost kalles den, for den er helt super – og er Jordans råeste vaskekost. Med sin buede form, er den vinklet slik at du kommer godt til langs bordene på veggen. Der du tidligere måtte snu kosten for å dra den over hver side av underbord og overbord, kan du nå la kosten gli mellom bordene.

Den buede busten har likesom en vifteform og stikker litt ut, slik at du også kommer til i hjørner og opp mot taket. Alt dette gjør vaskejobben mindre belastende for deg og lettere å gjennomføre.

Dersom du bruker feil utstyr kan du risikere at malingen fort får riper. Derfor er Superkost fra Jordan utviklet med en myk syntetbust som er skånsom mot underlaget samtidig som den holder godt på vann og vaskemiddel.

Jordan Superkost er testet av fagfolk, og er allerede en soleklar favoritt blant mange. Den er svært slitesterk, og tåler alle typer vaskemidler uten å bli hard, ødelagt eller smuldrete. Her får du et holdbart produkt som kan brukes år etter år. Godt for deg - og godt for miljøet!

Superkosten passer til alle Jordans forlengerskaft og er perfekt til vedlikeholdsvask av fasader. Den egner seg også godt til vask av terrassen, fordi busten ikke river opp filmen på beisen eller malingen.

Klar for å gyve løs på våren?

Begynn med en utvendig husvask! Eller kanskje ønsker du å begynne med terrassen? I artiklene nedenfor finner du gode veiledere for hvordan gjøre jobben på en effektiv og skånsom måte - slik at du både sparer tid og får et resultat som varer.